Doğuştan ponçik 3 burç! Onları yemelere doyamazsınız...

Sevimliliklerinde sınır olmayan doğuştan ponçik olan 3 burcu sizler için derledik. Girdikleri ortama huzur ve mutluluk getiren bu 3 burcu sevenlerin sınırı yok. İşte doğuştan ponçik 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Sinirlilik, para gözlük, alınganlık ve ego nasıl oturmuş bir karakteristik yapıysa ponçiklik yani sevimlilikte burçlarda yer alan duygudur. Sevimlilikleri naiflikleri bağlılık yapan bu ponçik 3 burç adeta öyle doğmuşlar. Sevimli kahramanlara benzer özellikte olan bu burçlar, tüm zorluklardan gülerek sıyrılır. İnsanlarla çok hızlı iletişim kurarak gerginliklere neden olmazlar. İçlerinde en ufak bir ego ya da bencillik yoktur.

DOĞUŞTAN PONÇİK 3 BURÇ

YAY BURCU

Sempatik burçlarda en başı çeken Yay burcunun sihrinden kolay kolay kurtulmazsınız. En çekilmez anları bile neşelendiren yay burcu çok iyi niyetlidir. İçlerinde asal ego yoktur. Moralinizi yükseltmek istiyorsanız bir yay burcunun olduğu ortama girin. İnce esprileri seven yay burcu kendini müptela haline getirmede başarılıdır.

BALIK BURCU

Bir balık en yakın dostunuzsa en kötü anınızda onun kapısına koşun. Çünkü hayal kapılarını sonuna kadar açar. Sizi masallar diyarına götürün. Her kötü anınızı unutturmak için ortam hazırlar. Onun içinde sığmayan lunaparkları vardır. Orada beraber çok güzel eğlenirsiniz.

TERAZİ BURCU

Çok güvenilirdir. İyi sır saklar sizi sonuna kadar dinler. Sever sahiplenir. İlgilidir. Sözünüz bitmeyen kadar konuşmaz. Size değer verdiğini gösterir. Yanında çok eğlenirsiniz. Tam bir ortamcıdır. Terazi burcunun gülüşü bir kere çok güzeldir. Sizi yaşadığınız duygularla uzlaştırır. Kavga ve gürültüyü sevmez.

Ay takvimine göre siz bambaşka birisi olabilirsiniz! Burcunuzun ay takvimine göre özellikleri

Doğuştan alıngan 3 burç! Her şeyi üstünüze almak zorunda değilsiniz...