Doğuştan pişman olan 3 burç! Onlar keşkelerle dolu...

Gözlerini açar açmaz pişamn hisseden bu 3 burcun keşkeleri bitmiyor. Doğuştan pişman doğan bu 3 burcu sizler için derledik. Astroloji haritasında bu 3 burcun pişmanlıklarından roman yazılır. Ani tepkileri ellerinden kaçan saadetleri ve hayatı kaçıran yanları. İşte doğuştan pişman olan 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Karakteristik yapıyı etkileyen burçlar doğduğumuz anı yansıttıkları için bazı temel özellikleri belirler. Bunlardan biri de doğuştan pişman olan burçlardır. Sık sık hata yaptıklarını düşünen bu pişman burçlar ellerinden giden her şeyin de arkasından da ağlamaya bayılırlar. Bazen geriye bakmanın faydası yoktur. Doğuştan bu özellikle yaşamaya alışmaları lazım.

Yarınlarını düşünerek hareket etmek zorunda oldukları yaşları da genellikle 30'a dayanınca ortaya çıkar. Hayatlarında sürekli olarak daldan dala dolaştıklarından pişmanlıkları hiç bitmez.

DOĞUŞTAN PİŞMAN 3 BURÇ!

İKİZLER BURCU

Kararsızlıkları onları ele geçiren bir pişmanlıktır. Hep akıllarına ikinci seçenekleri gelir. İlk seçeneği beğenmedikleri alan hayatlarında karasız kaldıkları ana geri dönerler. İkizler burcunun pişmanlıkları yedi düvele dağılmış resmen. Herkesle hemen yakınlaşan İkizler Burcunun çenesi bu süreçte çabuk düşer. Tam bir saat sonra ise "keşke konuşmasaydım" der. Anın tadını etrafa bakmaktan kaçırır.

KOÇ BURCU

Koç burcu bu dünyaya pişman olarak geldi. Aniden verdikleri tepkiler koç burçlarını çok çabuk yorar. Koç burcu yıllar önce yaptığı ani çıkışları asla unutmaz. Anlık öfkesi onu ömürlük pişmanlığa iter. Çünkü gideni geri getiremiyor. Koç burçları keşkelerin efendisi olmuş durumda. En yakınları bile olsa Koç burcu çok sivri tepkiler verir.

BAŞAK BURCU

Her şeyi mükemmel isterken. Ellerindekini kaybederler. Takıldıkları noktalar Başak Burçlarını sürekli prangalara bağlar. Başak burcu özellikle tartışma sırasında geri dönüşü olmayan durumlara imza atmaya bayılırlar.