Doğuştan meraklı 3 burç! Öğrenene kadar peşini bırakmazlar...

Merak her insanın fıtratında var. Ancak bazı insanların burçlarından kaynaklı merakları doğuştan gelir. Bu burçlar öğrenene kadar hiçbir şeyin peşini bırakmazlar. Peki doğuştan meraklı 3 burç hangisidir? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Yaşanan bir olayın ayrıntılarını öğrenmeyi hemen hemen herkes ister. Meraktan insanlara soru sorarak tüm her şeyi öğrenmeye çalışan bazı burçlar merak konusunu biraz fazla abartılar.

Doğuştan meraklı kabul edilen bu burçlar, yapılan bir iş konusunda kulak kabartmakta üstlerine yoktur. Burçlarının karakteri gereği meraktan ölüp biterler. Astroloji haritasına göre ise doğuştan meraklı 3 burç vardır.

PEKİ DOĞUŞTAN MERAKLI 3 BURÇ HANGİLERİDİR?

BALIK BURCU

Gizli saklı yapılan işleri hemen fark eden balık burçları bunu çözmek için bir FBI gibi davranır. Tüm detaylarını öğrenmek için her tülü yola başvurur. Sonunda öğrendikleri kalplerini kırsa bile o bilgiyi elde ettikten sonra rahatlarlar.

BAŞAK BURCU

En detaycı burç olan başaklar bilgiyi elde etmek için sizi kırabilirler. Onlar için konuşma tam bir bilgi alma yöntemidir. Sizi konuşturarak her şeyi kolayca öğrenirler. Bu tavırları bazen sevilmez.

AKREP BURCU

Şüpheci bir tavırları olan akrep burçları bu yüzden çok meraklıdır. Bilgiyle alakalı esas mesele onun için çok önemlidir. Sohbet sırasında her türlü bilgiyi elde etmeye çalışırlar. Onlar merakları için Sherlock Homes olabilirler.

Burçların en kötü huyları! Onları bu halde kendileri bile sevmiyor...