Doğuştan Lord Voldemort olan 3 burç! Kötülüğün atası bunlar

Güçlü büyücülerden biri olan Lord Voldemort, kötülüğün atasını oluşturan burçların da temsil ediyor. Aralık doğumlu olan Voldemort'un burcundan yükselenine kadar hepsi adeta kötülüğün hizmet karı oluyor. Astrolojik verilerde doğuştan bu burçlara sahip olanların Lord Voldemort'la aynı olduğunu ortaya çıkardı. İşte doğuştan Lord Voldemort olan 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Zodyak'ta yer alan bazı burçların tıpkı Harry Potter serisindeki Lord Voldemort gibi kötü olduğunun altını çizdi. Doğuştan Lord Voldemort olan bu burçların özellikleri ve kötülük seviyelerini sizler için derledik.

Onlar doğuştan kötülük doludur. Lord Voldemort'un taşıdığı burç yükseleni ve ay burcuna kadar hepsi kötülük doludur. Tıpkı Voldemort'un iyiliği silip kötülükle dolu olduğu gibi dolu olan bu burçlardan uzak durmanız yararınıza olur.

DOĞUŞTAN LORD VOLDEMORT OLAN 3 BURÇ

İKİZLER BURCU

Kötülüğün vücut bulmuş halidirler. İkizler burcu fitne ve fesat doludur. Kendi dediği olmadığında İkizler burcu ortalığı dağıtırlar. İkizler burcuna bulaşmadan önce iyice düşünün. Lord Voldemort'un yükselen burcu olan İkizler size iyi davranırken birden kötü olabilirler.

AKREP BURCU

Lord Voldemort'un Ay burcu olan Akrepler zehir yüklüdürler. Onlar zehirlerini herkese yaymadan rahat etmezler. Zarar ziyan doludurlar. Liderlik arzusu çevresindeki herkese zarar verebilecek kadar yaygındır. Akrep burcuna bulaşmadan önce iyi düşünün.

YAY BURCU

Lord Voldemort'un tam burcudur. Yay burçları ortalığı karıştırmayı severler. Olumlu yanlarını çok azdır. Elde etmek istedikleri güce ulaşana kadar size hasar verirler. Onlar gülmez somurtkan ve intikamcıdırlar.

Çekim gücü en fazla olan 2 burç! Onların radarı aklınızı başınızdan alır