Doğuştan kıskanç 4 burç! İlişkileri kabusa çeviriyorlar...

ilişkilerdeki tavırlarıyla beraberliği kabusa çeviren kıskanç burçlar açıklandı. Doğuştan kıskanç kabul edilen bu burçlar astroloji de kabus koduyla kayıtlıdır. İşte doğuştan kıskanç 4 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

İkili ilişkilerde kendini ele veren kıskançlık duygusu bazı burçlarda daha fazladır. İçgüdüsel olarak harekete geçen bu burçlar, sevdiklerine karşı aşırı sahiplenici olabiliyorlar.

Kıskançlıkları o kadar abartılı ki sizi anne, babanız yakın arkadaşınız hatta kardeşinizden bile kıskanırlar. İlişkiyi adeta kabusa çeviriler.

İŞTE DOĞUŞTAN KISKANÇ 4 BURÇ

BALIK BURCU

Romantik ve aşkı seven balık burçları aslında tam bir kıskanç psikopattır. Sevdiklerinin ilgisinin başka yöne çevrildiğini görünce hemen suratları düşer. Ayrıca kendilerinden gizli bir konuşma ve bulaşmaya şahit olurlarsa bittiğiniz andır.

ASLAN BURCU

Her ne kadar egoist olarak bilinseler de aslan burçları sevdiklerini aşırı sahiplenir. Onları kontrol etmek aslı görevleri gibi sürekli arayıp mesaj atarlar. Aslan burçlarında mesaj okuma hatta maile kadar kontrol etme gibi bir durum söz konusudur.

YENGEÇ BURCU

Anaç yengeç burcu sevdiğinin kendisinden başka kimseye bakmasını istemez onun için önemli olan ikisi arasındaki ilişki durumudur. Ancak kıskanç yengeç burçları bu durumda bir düşme hissettiği an ajan gibi peşine düşer. Aşırı iyi bir geçmiş tarama becerisine sahiptir.

KOÇ BURCU

Bir koç burcu tarafından seviliyorsanız mutlu olun. Ancak sizden şüpheye düştüğü an koç burcu kadar kıskanç kimse olamaz. Koç burcunun kıskançlığı diğer burçlara oranla daha fazladır. O sevdiği kişiye kimse bakmasın diye paketleyebilir.

En hızlı ve pratik 4 burç! Bütün yetenekler onlarda toplanmış