Doğuştan hasta 4 burç! Hiç iyileşmiyorlar...

Astroloji haritasında hastalık konusunda hassas olan 4 burç ortaya çıktı. Resmen doğuştan hasta olan 4 burç hiç iyileşmediklerini düşünüyorlar. Bünyeleri zayıf olduğundan ve kırılgan yapıları nedeniyle hastalıklı davranıyorlar. İşte doğuştan hasta 4 burç…

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Burçların sıklıkla yaşadığı hastalıklar var. Ancak bazı burçlar resmen hastalık hastası gibi davranıyor. Doğuştan hasta olarak kabul edilen 4 burç karakterleri gereği hastalıkla ilgi çekiyor. Bünyeleri de zayıf olan bu burçlar, hastalıklarında ölecek gibi tavır sergiliyor.

Onlarla yaşamak oldukça zor oluyor. Ufak bir gripte bu 4 burç hayatı cehenneme çeviriyor. Astroloji haritasında yer alan verilere göre; bu 4 burç doğuştan hastalıklı gibi hissediyor.

DOĞUŞTAN HASTA 4 BURÇ!

BALIK BURCU

En hassas oldukları nokta mide rahatsızlığıdır. Ufak bir mide ağrısında ya da ekşimesinde bile ölüyormuş gibi davranıyor. Balık burçları sürekli serumla gezmekten keyif alır. Bu onun için ilginin anahtar kelimesidir. Hasta olduğunda çevresindeki insanların ilgisinin fazla olacağını düşünür.

ASLAN BURCU

Aslan burcu grip olmayı versin! Eyvah ki ne eyvah! Aslan burçları hastalıklarında etrafındaki insanlara kabusu yaşatırlar. Çok güçlü görülseler de aşırı kırılgandırlar. Onların hasta olmaması için dua etmeniz lazım. Aslan burcu hastalanınca hırçınlaşır. Bir daha hastalık geçmeyecekmiş gibi davranır.

BAŞAK BURCU

Başak burcu boğazı ağrırsa kanser testi yapar. Onun için hastalık normal bir şey değildir. Direk yatağa düşer ve ölümü bekler. Başak burçlarında sıklıkla görülen diş ağrısında özellikle çekilmez hale gelir. Ne kadar ilaç varsa tüketmek ister.

BOĞA BURCU

Boğa burcu hapşırdığı an soluğu doktorda alır. Evhamlı olan Boğa burcuna hastalık süreçlerinde hastaneden çıkmayarak daha çok hasta olur. Asla kimseyi dinlemezler. Onlar hastalanınca aylarca hastanede yatar. Ameliyat olacak bir Boğa burcu bütün yakınlarıyla vedalaşacak kadar paranoyak.

En kavgacı 3 burç! Hayat boyu uzak durmanız gerekiyor...