Doğuştan en mutsuz 3 burç belli oldu! Karamsarlıkta Nirvanalar

Mutsuz insanlar, etraflarındaki insanların da mutluluklarına engel olabilirler. Ayrıca astrolojideki bazı burç grupları, karamsarlıkta sınır tanımıyorlar. Onlar için ağzınızla kuş tutsanız bile mutlu olmalarını sağlayamazsınız. Çünkü onlar hüzne aşıklar. İşte doğuştan en mutsuz 3 burç...

Mutlu insanlar hayatımıza dahil olduğunda ne kadar anlamlı oluyorsa mutsuz insanlar da o kadar hayattan soğutuyor. Bu burçlarda doğuştan gelen bir mutsuzluk, bıkkınlık, yorgunluk, istememezlik ve yıpranmışlık vardır. Astrologlara göre en mutsuz 3 burç var. Onların suratı sirke satmaya daima hazırdır.

EN MUTSUZ 3 BURÇ

Astrolojideki doğuştan mutsuz burçlar, adeta karamsarlıkta Nirvana olarak gösterilebiliyor. Çünkü bu kişilerin yüzünün güldüğünü gören çok az kişi vardır. İşte söz konusu 3 burç; Başak burcu, Yay burcu ve Balık burcu.

BAŞAK BURCU

Aklına her şeyi takan ve takıntı haline getiren Başak burçları bunu kontrol edemedikleri için mutsuz olurlar. Geri de kalmak onlar için bir kabustur. Bu yüzden girdikleri her ortamda tedirgin ve mutsuz bir giriş yaparlar. Suratları hep asıktır. Uzun süre gülmezler.

YAY BURCU

Herkese ve her şeye karşı mesafeli başlarlar. Sahip oldukları değerleri korumak için mutsuz davranırlar. Çünkü insanların güldüklerinde sınırları bozduklarını düşünürler. Zihinlerinde oldukça zevkli heyecan verici fikirleri var. Ancak bunun dışarı çıkması durumunda çalınmasından korkarlar. Kısıtlamalara karşı olan Yay burçları kendilerini mutlu edecek insanların olduklarını düşünmezler.

BALIK BURCU

Heyecanlı deli dolu gibi olsa da Balık Burçları mutlu olacaklarını düşünmezler. Çünkü onların için mutluluk sürekli devam etmesi gerekiyor. Kısa süre her şeye karşı olan Balık Burçları suratları asık otururlar. Yüz ifadelerini çok iyi kullanan Balık burcu mutsuzluğunu gözleriyle belli eder.

Keçi gibi inatçı 3 burç! Ne anlatırsan anlat anlamaz