Doğuştan en dayanıklı 3 burç! Ayakları kanasa bile en zorlu yolu bitirirler

Karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen yollarını yarıda bırakmayan doğuştan dayanıklı 3 burç var. Onların ayakları kanasa, kan ter içinde de kalsalar asla işlerini yarım bırakmazlar. İşte doğuştan en dayanıklı 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPAPTYA

Fatimatüzzehra Maslak

Her girdikleri savaşta yalnız olan doğuştan dayanıklı 3 burcu astrolojinin göz bebeğidirler. Yorulmadan mücadele veren ve ayakları kanla da dolsalar girdikleri yolu bırakmayan dayanıklı burçları sizler için derledik.

Dayanıklı olmalarının en büyük nedeni bilirler ki savaşlarında kimse onlara yardım etmez. Ya bu yolu yalnız yürüyecekler ya da insanların engelleriyle karşılaşacaklar. Onlar hiç bir yoldan dönmediler. Yarı yolda bırakıldılar ama dönmediler. Hep daha ileriye koştular.

DOĞUŞTAN DAYANIKLI 3 BURÇ!

KOÇ BURCU

Asla ama asla Koç burcu yolunu bırakmaz. Çok güzel inatçıdırlar. Yaralansalar da yorulsalar da sürekli ilerlemekten vazgeçmezler. Koç burçları kafalarına koydukları her şeyin daha ilerisine gitmekle meşhurdurlar. Bu yüzden yalnızlığı seçerler. Koç burcu en çok yorulduğu anda bile nefesini kontrol edip yoluna devam etti. Bu yüzden zirvenin de zirvesinde yer alıyor.

ASLAN BURCU

Boşuna ona alemin kralı demiyorlar. Alsan burcu çok yarı yolda bırakıldı. O sevdiği herkese sonsuz fırsatlar tanırken en zor anında elleri bırakılan Aslan burcu bu yüzden savaşmayı kendine yakıştırmaz. Sırf terk edildiği için ve güveni sarsıldığı için Aslan burcu en tehlikeli yolun sonuna kadar gider.

TERAZİ BURCU

Kafasına koyduğu her şeyi sonuna kadar yapar. Terazi burçları asla pes etmezler. Onlar girdikleri yollara da yoldaş almazlar. Bilirler ki o yolda yalnız kalınca kırılacaklar. Bu yüzden en tehlikeli patikaları kendi emekleriyle geçtiler.

Yaşam enerjisi sıfırlanan 2 burç! Onların doğal taşı mezar taşıdır