Doğuştan en çapkın 3 burç! Gözleri fıldır fıldır dönüyor

Astrolojide belirlenen karakter arasında en dikkat çekeni çapkın burçlardır. Adeta doğuştan çapkın olan bu burçları sizler için derledik. İşte doğuştan en çapkın 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Göz ardı edilmemesi gereken durumlardan biri de burçların kişiler üzerindeki karakter etkisidir. Öyle ki doğuştan bu özellikleri kazanmasını sağlayan burçlar arasında en ilgi toplayanı çapkın burçlar oldu. Fiziksel duruşlarıyla oldukça dikkat çeken bu burçlar bu cazibelerini çapkınlıkta kullanırlar. Sabit hiç bir şeyi sevmez gözleriyle bile kısa süre flörtleşebilirler.

İŞTE DOĞUŞTAN EN ÇAPKIN 3 BURÇ!

TERAZİ BURCU

Burçlar arasında fiziksel özellikleri en dikkat çekici olan terazi burçları bir bakışlarıyla sizi etkileri altına kolayca alabilirler. Ayran gönüllü olan terazi burçları güzel ve çekici olan her şey ilgilerini kolayca çeker. Çapkınlıkta zirvede olan terazi burçları gerçek aşkla buluşana kadar çapkın olmaya devam edecekler.

YAY BURCU

Terazi burçlarından sonra da Yay burçları otoriter sevgiye düşkündürler. Yay burçlarının çapkınlık seviyesi yüksektir. Birden fazla insanlar konuşabilirler. Karizmatik ve dik bir duruşları yay burçlarını ön plana çıkartır. İlişkilerdeki tutkuları iz bırakır.

BAŞAK BURCU

Başak burçları her olaya titiz bakarlar ancak konu aşka gelince asla bu düzlemde değillerdir. İçlerinde sonbaharın tutkusu saklı olan başak burçları sizi çok kolay etkilerler. Konuşmaları özellikle çok dikkat çeken başak burçları sürekli olarak gülümsemesiyle sizi kendine kitler. Bunun farkında olan başak burçları sizi etkilemek için sıklıkla dış görünüşünün cazibesini kullanır.