Doğuştan dolandırıcı 3 burç! FBI listesinde ilk sıralarda yer alıyorlar

FBI verilerine göre dolandırıcı kabul edilen insanların burçları tespit edildi. Listede ilk sırada yer alan bu 3 burç dolandırıcılıkta nirvanada yer aldı. Doğuştan kabul edilen bu dolandırıcı burçları sizler için derledik. İşte doğuştan dolandırıcı 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Yapılan araştırmalarda FBI listelerinin çoğunda yer alan dolandırıcı insanların burçları tespit edildi. Doğuştan dolandırıcı olduğu düşünülen bu 3 burç, sizin hayatınıza girip iz bırakmadan her şeyinizi alabilirler. Tatlı dilli güler yüzlü görünen ama tam bir sahtekar olan bu dolandırıcı burçlar konusunda dikkatli olmanızı tavsiye eder. FBI bile bu burçlar konusunda temkinli davranıyor.

Astroloji haritasında ise bu burçların aslında yeteneklerini kullandıkları ortaya çıkarıldı. Dolandırıcı olsalar bile etkili bir dil ve vücut diline sahipler.

DOĞUŞTAN DOLANDIRICI 3 BURÇ!

İKİZLER BURCU

İstatistik veriler şaşırtamaz İkizler Burcu en sahtekar ve dolandırıcı burçlar listesinde zirveyi oynuyor. İkizler burcu çok iyi oyunculuk sergileyerek kendilerini farklı biri olarak gösterir. Çoğu dünya çapında büyük soygunlara ve dolandırıcılıklara imza atan kişinin burcu ikizler olması tesadüf olmaz.

BAŞAK BURCU

Zora düştüğü an Başak burcu tam bir duygu dolandırıcısıdır. Başak burcu her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünür ve kusursuz bir dolandırıcılığa ya da sahtekarlığa imza atar. Yakalanmama konusunda şekilden şekle girer. Sabıkası olmamasının nedeni ise çok iyi gizlenmesidir.

KOVA BURCU

İyi oynar iyi saklanır. Kova burçları kadar kuralcı bir dolandırıcı yoktur. Psikopatlığını üstü örtülü yapar. Onun en iyi yeteneği manipüle etmedir. Asla yakalanmamasının en büyük payı ise söylediği yalanları doğruluğa yönlendirebiliyor.

En romantik 3 kadın burcu! Onlarla aşkınızı dolu dizgin yaşarsınız

Şipşak yapılan akşam yemeği tarifi! Patlıcan oturtma nasıl yapılır?