Doğuştan çılgın 4 burç! ''Delidir ne yapsa yeridir'' tabiri bunlar için

Eğlenmek ve delirmek için doğan 4 çılgın burcu sizler için radarımıza aldık. Onlarla yaşamak hem keyifli hem yorucu. Bitip tükenmeyen enerjileriyle akıllara gelmeyecek her şeyi yapabilirler. İşte Doğuştan çılgın 4 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

"Delidir ne yapsa yeridir" tabiri tam bu çılgın 4 burç için kullanılmıştır. Eğlenmek 4 çılgın burç için bir yaşam döngüsüdür. Sakinlikten nefret ederler.

Etraflarındaki insanları hem eğlendirir hem yorarlar. Ani tepkileri korkutucu olabiliyor. Asla nerede ne yapacaklarını kestiremezsiniz. Birden dışarı çıkabilirler birden denize atlayabilirler. Onlarla yaşamak lunaparkta yaşamaktan farksızdır.

DOĞUŞTAN ÇILGIN 4 BURÇ!

İKİZLER BURCU

Kararsızlıkları kafalarına vurmuş resmen. Kimseyi dinlemezler. Onlar için anı yaşamak ve anda yapacakları şeyler önemlidir. Aşırı bir mizaca sahip değiller ama dans etmek konsere gitmek yüksekten atlamak için aniden karar verip uygulayabilirler. Onlar aniler in insanı.

BALIK BURCU

Balık burçlarıyla yaşıyorsanız lunaparka hoş geldiniz. Yaşları cinsiyetleri hiç önemli değil bir balık burcu o an ne yapmak istiyorsa onu yapar. Özellikle giyim ve aksesuar konusunda çok farklı zevkleri vardır. Bir balık burcuyla beraber eğlenebilirsiniz. Mizaçları aşırı güçlüdür. Karşılarında patronları bile olsa ağızlarındaki lafı o iki dudağının arasından çıkartabilecek kadar cesaretliler.

BOĞA BURCU

Boğa burcuyla eğlenmek gerçekten asla unutmayacağınız bir andır. Boğa burçları dışarıda her ne kadar soğuk donuk görünseler de bir de onları yakın çevrelerine sorun. Bir sabah kendinizi kamp yerinde bulurken bir akşam kendinizi uçakta bulabilirsiniz.

YAY BURCU

Yay burcu biriyle yaşıyorsanız. Mutlaka bir köşede valiziniz hazır olsun. Ani seyahatler yolun ortasında şarkılar söylemek yağmurda yürümek yay burçlarının vazgeçilmezleridir. Tanıdık olsun olmasın yay burcu o an şarkı söylemek istiyorsa önemli bir toplantının ortasında da olsa bunu yapar.

Sürekli darda olan 3 burç! Hayatları hep bir çıkmaz sokak...