Doğuştan çıkarcı 3 burç! Yüzünüze gülerler arkanızdan kuyunuzu kazarlar...

Normalde soğuk ve mesafeli davranırken işleri düşünce yüzünüze gülen çıkarcı insanlar en çok bu burçlardan çıkar. Doğuştan çıkarcı olarak görülen bu 3 burca çok dikkat edin. İşte Doğuştan çıkarcı 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Bulundukları ortamda işleri düştüğünde can ciğer kuzu sarması olan ancak arkanızı dönünce işler çeviren bazı insanlar vardır. Astroloji haritasında çıkarcı insanlar listesinde ilk 3'te yer alırlar. Hiç bir kimseye bağlanmayı sevmeyen ancak bir gün lazım olur diye sizi hayatına kaydederler.

Çıkarcı bu 3 burcun karakterleri doğuştan gelir. İşi bitince sizi asla tanımazlar. Ancak o süreye kadar sizinle dost gibi davranabilirler.

DOĞUŞTAN ÇIKARCI 3 BURÇ!

BAŞAK BURCU

Çıkarcı burçlar arasında en üstte yer alan başak burcu sermediği kişilerle sırf ortam var diye bir araya gelebilir. Sizi sevmez ancak işi size düşünce kırk yıldır tanışıyormuşsunuz gibi davranır. Kendi hayatıyla ilgili asla anektodlar vermeden sizin en gizemli yönünüzü bile ortaya çıkartır. Kartlarını her zaman saklayan başak burcu işine geldiği gibi davranır.

AKREP BURCU

Aşırı bir manipüle durumu söz konusudur. Çıkarları bitince ortadan bile kaybolurlar. Kimseye kolay kolay güvenmezler ancak güveniyorlarmış gibi yaparlar. Çok nadir gerçek dostları vardır. Kontrolcü tavırlarını daha rahat sergilerler.

YENGEÇ BURCU

İşine geldiği gibi davranır. Yengeç burçları aşırı çıkarcıdırlar. Onlar duygularını kontrol etmede profesyoneller. Ustalıkla maske değiştirebilirler. Çıkarcılıktaki tavırları bazen can sıkıcıdır.

En ayarsız burçlar listesinde ilk 3 burç! Son uyarı: Hayatınızdan uzaklaştırın...