Doğuştan cesur 3 burç! Pes etmeyi bilmeden savaşırlar

Asla pes etmeyen en cesur burçların bu özelliği doğuştan geliyor. Savaşın ortasında kalsalar yaralansalar en ağır darbelere bile gözü kapalı giden bu cesur burçlar yorgunluklarını içlerinde yaşarlar. Onlar girdikleri her savaşta gözlerini kırpmadan teke tek bile kalırlar. İşte doğuştan cesur 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Astroloji haritasında karakterleri gereği cesur olan 3 burcun bu özelliklerinin doğuştan geldiği düşünülüyor. Oldukça dikkat çeken bu cesur burçlar, doğdukları andan itibaren ne ile savaştıklarını da bilirler. En zorlu anda bile yaşamaktan pes etmezler. Kuytu köşede ağlarlar ancak savaş meydanda en cesur tavırlarını takınırlar. Kimsenin yaşamaya cesaret edemediği her eşeyi gözleri kapalı yaparlar.

Onların cesaretleri dillere destandır. Korkusuz ve cesur olan bu 3 burcu sizler için derledik. Hayatınızda bu 3 burçtan biri varsa şanslısınız demektir.

DOĞUŞTAN CESUR 3 BURÇ

KOÇ BURCU

Liderliğin zirvesinde olan Koç burcu, içindeki bütün enerjiyi cesaretini ortaya koymayı sever. Savaşta kaybetmeyi sevmediğinden kalkanlarını iyi hazırlar. Çok inatçıdır bu yüzden de pes etmez. Onun için tehlike ve risk heyecan oluşturan detaylardır.

AKREP BURCU

Gözü karadır. En merak ettiği şeyleri yapar. Uzun süre pusuda bekler. İçinde verdiği savaşları asla kimseye anlatmaz. Onun girdiği yolları çözemezsiniz. Ancak onun girdiği yollara da giremezseniz. Akrep burcu için adrenalin her şeydir.

ASLAN BURCU

Zodyak sıralamasında Koç burcundan sonra en cesur kabul edilen burçtur. Hayatta risk alarak ilerlemeyi sever. Onun için hayattaki en ince çizgi kendi çabasıdır. Aslan burcu birilerinin istediklerini yapmak yerine kendi istediklerini yapmayı sever.

En sık terk edilen 3 burç! Aşkta dikiş tutturamadılar