Doğuştan asi ruhlu 2 kadın burcu! Onlar zincirleri kıracak kadar deliler

Çok sık görülmeyen doğuştan asi ruhlu kadınların burçları astroloji haritasında bellidir. Onların karakterleri ve yaşam biçimleri apaçık asi olduklarını gösteriyor. Asla boyun eğmeyen ve burunlarının dikine giden bu burçları sizler için derledik. İşte doğuştan asi ruhlu 2 kadın burcu...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Karakterleri belirleyen zodyak haritasında yer alan asi ruhlu kadın burçları çok yaygın görülmez. Onlar asi taraflarını uzun süre gizler. Ancak ortaya çıkardıkları an ise asla geri dönüşü olmayan bir ruhla karışı karşıya kalmış olursunuz.

Bir yere bağlı kalmayan ve zincirleri kıracak kadar deli ruhlu olan bu kadın burçları hem eğlenceli hem tehlikeli olabilirler. Doğuştan bu asi ruha sahip olan bu 2 kadın burcu sizler için araştırdık. Onların çoğu genellikle oyuncu oluyor.

DOĞUŞTAN ASİ RUHLU 2 KADIN BURCU

KOÇ BURCU

Koç burçlarının kadınları asla boyun eğmezler. Bildiklerini okuyan burunlarının dikine giden Koç kadınlarıyla hem çok eğlenirsiniz hem de diken üstünde yaşarsınız. Çünkü neye tam olarak ne zaman tepki vereceklerini hiç bir zaman anlayamazsınız. Onların doğuştan ruhu asidir. Deli doludurlar. Kolay kolay pes etmezler. Hayatınızda bir Koç burcu kadını varsa çok şanslısınız. Çünkü hayatın hiç bilinmeyen çılgınlıklarını yaparlar.

BALIK BURCU

Sulu gözlü Balık burçlarının masum olduklarını asla düşünmeyin. Bir anda kükreyen bir aslana dönüşürler. İşte o tarafları uyandıkları an Balık burcu kadınlarından uzak durun çünkü dizginlenemeyen bir ruh hali içine girerler. Balık burçları nerede ne yapacakları belli olmayan bir ruha sahipler. Çocuksu görünen tehlikeli kadınların başını çekerler. Balık burcu kadınlarının gözyaşlarına inanmayın onlar timsahlar. Sizi her an yiyebilirler.

Venüs Koç burcundan Boğa burcuna transit geçti! 12 burcun aşk hayatı alt üst oldu