Doğum günü kızı Hande Erçel kombiniyle nefes kesti! İki parçaya bu para verilir mi?

Güzel oyuncu Hande Erçel, doğum günü partisi için tercih ettiği ceket elbiseyle nefes kesti. Tek bir kendine hayran bıraktıran Hande Erçel'in kombin fiyatı ise ağızları açık bıraktırdı. İşte Hande Erçel'in doğum günü kombini ve fiyatı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

29 yaşına giren Hande Erçel, en yakınlarıyla inanılmaz doğum günü partileri yaptı. En son bir mekanda parti yapan Erçel'in ceket kombini hayran bıraktı. Öte bir doğum günü partisi için servet ödemesi ise herkesi şaşırttı.

Modayı yakından takip eden Hande Erçel, bu yıl en çok tercih edilen ceket elbiseyle ikonluğunu konuşturdu. Saçı makyajıyla hayran bıraktıran Erçel, bir kombin için toplamda 100 bin TL'ye yakın bir meblağ harcadığı iddia edildi.

HANDER ERÇEL'İN DOĞUM GÜNÜ KIYAFETİ!

Sırt kısmı açık olan ceket elbiseyi Türkiye'de ilk kez 4 yıl önce Hadise bir konserinde kombinleyerek kullanmıştı. Erçel ise kombini garantilemek için içine siyah şort ve büstiyer giydi. Topuklu ayakkabısı ve çantası ise özel tasarım çıktı.

El çantasının başlı başına 42 bin TL olması ise şaşırttı. Öte yandan ceket elbiseyi beyaz giyen Erçel, elbiseyi patlatmak için ise opak siyah çorap tercih etti.

Saçlarını salan Erçel, her zamanki gibi göz ve dudaklarını öne çıkaran soft bir makyajla tüm rütüşlerini noktaladı.

Geçtiğimiz sene dünyanın en güzel yüzlü kadınlarından biri olarak seçildiğinden beridir. Hande Erçel'e dünya markaları reklam teklifleri yağdırdı. Çoğu kıyafetinin de reklam anlaşmalarından geldiği iddia ediliyor.

2022 FIFA Dünya Kupası'na Asyalı ve Orta Doğulu kadın sanatçılar damga vurdu! Güzellikleri sırları

Netflix'in Wednesday Addams'ı Gotik tarzı hortlattı! Siyahlar sokağa döküldü