Doğadaki en güçlü antibiyotik besin! Günde bir kaşık kansızlığı tarihe karıştırıyor

Yüzyıllardır en güçlü antibiyotik olarak tüketilen bu besini sofralarınızdan eksi etmeyin. Günümüzde en yaygın hastalıklardan biri olan kansızlığı ortadan kaldırır. Günde sadece bir kaşık tüketmek yeterlidir. İşte kansızlığı bitiren antibiyotik zengini besin...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Osmanlı mutfaklarında sıklıkla kullanılan bu besin alternatif tıbbın en gözde antibiyotiğidir. Kansızlık gibi hastalıklara kökten şifa olan besin, bilim insanları tarafından sıklıkla tavsiye edilir. Özellikle soğuk havalarda tüketilmesi gereken bu antibiyotik etkili besin vücudun direncini artırarak hastalıkların riskini sıfırlıyor.

KANSIZLIĞI BİTİREN ANTİBİYOTİK ZENGİNİ BESİN!

Üzüm pekmezi tam bir doğal şifa kaynağıdır. Tam mevsimi olan üzüm pekmezine sofralarınızda yer açın. Şimdilerde kaynayan kazanlarda olan üzüm pekmezi vücudun direncini artırıyor. İçeriğinde yüksek oranda demir var.

Demir kandaki depoları doldurarak kansızlık gibi riskli hastalığı bitirir. Kansızlık vücuttaki kan basıncını ve akışını azaltır. Bu da baş ağrısı, saç dökülmesi, sindirim gibi sağlık sorunlarına yol açar.

Günümüzde kansızlık sonrası en yaygın olan hastalık yorgunluktur. Bir kaşık üzüm pekmezi bu sağlık sorununun yaşanmasını da önler.

Soğuk havalarda artan virüs ve bakterilerin etkilerini de azaltan üzüm pekmezi, öte yandan damar sertliği gibi ölüme götüren sağlık sorunlarının riskini de ortandan kaldırır.

Nikotinden kaynaklı akciğerlerde görülen toksinlenmeyi vücuttan atar.

Kadınlarda aylık görülen adet sancılarının riskini azaltır.

Gribal enfeksiyonlara bağlı gelişen hastalıkların tedavi sürecini hızlandırır.

Virüsün neden olduğu enfeksiyonu boğazdan atar.

Sabaha bu suyla başlayın! Kilo vermek için metabolizmayı harekete geçirin

İbrahim Saraçoğlu'dan vücuttaki tüm zehri söküp atan tarif! 1 hafta boyunca bir bardak içerseniz...