DNA yapısını değiştiren mucize kabuklar! 10 yaş gençleştiren şifa kaynağı...

Gençleşmenin bir çok doğal sırrı vardır. Ancak en büyük sır bu kabuklarda saklıdır. Adeta hücrelerin DNA yapısını değiştiren mucize kabuklar 10 yaş gençleştirmenin kapılarını aralıyor. İşte 10 yaş gençleştiren mucize kabukların faydaları...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Hemen hemen herkesin korkulu rüyası haline gelen erken yaşlanmayı durduran kabukları sakın çöpe atmayın. Cilt bariyerindeki hücre dokularının DNA yapısını değiştiren fındık kabukları yaşlanmayı geciktiriyor. 10 yaş gençleştirme garantisi sağlıyor. Yapısal değişime neden olan fındık kabuklarının bu faydaları bilimsel olarak da kanıtlandı.

İçeriğinde yüksek oranda E ve Omega-3 yağ asitleri barındıran fındık kabukları, kırışmayı tarihe karıştırıyor.

10 YAŞ GENÇELŞTİREN FINDIK KABUKLARI NASIL KULLANILIR?

Magnezyum barındıran fındık kabuklarından bir avuç dolusunu havanda iyice ezin. Ezilen fındık kabuklarına bir yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip karıştırın. Bu karışımı temiz bir cam kaba koyup kaldırın. Ertesi gün bu karışımı bir kez daha karıştırıp temiz cildinize sürün. 20 dakika bekleyip daha sonra ılık suyla durulayın.

B vitamin kompleksi olan fındık kabukları cilt yüzeyindeki deformasyonu iyileştirir. Lekeleri yok eder. Gözenekleri sıkılaştırır. Sivilce oluşumunun önüne geçer. Dudak kenarındaki ince çizgileri önler.

Fındık kabuklarını bir tencerede kaynatın. Bu suyu banyo suyunuzun içine ekleyin. Su biraz yağlı gibi görünebilir. Bu fındıkların içindeki yağ miktarını kanıtlar. Bu suyla banyonuzu tamamlayın. Çatlaklık sülilet gibi cilt sorunlarını engeller. Tırnak ve saç derisini besler. Saç sökülmesini durdurur.

Çağla Şıkel'den cilt lekeleriyle savaş yöntemi! Haftada bir kere uygularsanız...

Uzun ve sağlıklı saçların sırrı! Bu maske saç dökülmesini anından durduruyor