Tok tutan kahvaltılıklar! Diyete gerek kalmadan zayıflatıyor

Diyet yapamayanlar kahvaltıda tok tutan besinleri tüketerek zayıflamaya çalışıyor ve bu durum işe yarıyor. Diyet yapanların kahvaltıda tükettiği besinleri derledik. İşte tüm gün tok tutan diyet kahvaltılıklar...

Diyet kahvaltılıklar tüm gün tok tutuyor ve zararlı alışkanlıklardan koruyor. Üstelik bu besinler bağırsakları da çalıştırıyor. Tek yapmanız gereken kahvaltıya yoğurt ve kuru yemiş eklemek. İşte diyet kahvaltılıklar...

TOK TUTAN DİYET KAHVALTILIKLAR

Yoğurt

Protein almanın en kolay yolu yoğurt yemektir. Doğal tatlılığını ortaya çıkaran tavada kavrulmuş üzümlerin yanı sıra az şekerli ve tam tahıllı tahılları kat kat yoğurt deneyin. Ayrıca yoğurt bağırsakları çalıştırır.

Yumurta

Kahvaltının en iyi protein kaynağı yumurtadır. Kahvaltıda kızarmış ekmek ve meyveyle birlikte iki yumurta yiyen kişilerde, ilk öğünden sonraki gün boyunca iştahın azaldığı görülüyor.

Peynir

Peynirde protein, vitamin ve mineraller vardır. Bir dilim peynirde 7 gram protein bulunmaktadır. Gün boyu yemek yeme isteğinizi azaltmak için kahvaltınıza peynir ekleyin.

Kuru yemiş

Ceviz, fındık ve badem gibi kuruyemişler iştahınızı azaltarak sizi isteklerden uzak tutar. Kuruyemişler protein ve lif içerir. İştahınızı bastırmanıza yardımcı olması için güne atıştırmalıklarınızda bu kuruyemişlerle başlayın.