Perişan kurabiye tarifi

Dışı çıtır içi yumuşak olan perişan kurabiye tarifi merak ediliyor. Adı perişan kendi tadına doyum olmayan kurabiye tarifi olsa da tarif defterinizin favorisi olabilir. İşte perişan kurabiye tarifi ve malzemeleri...

Perişan kurabiye tarifi araştırılıyor. Adı perişan olsa da dışı çıtır çıtır içi yumuşacık bir kurabiye tarifi. İşte çay yanına perişan kurabiye tarifi ve malzemeleri...

PERİŞAN KURABİYE TARİFİ İÇİN MALZEMELER

125 gram margarin

1 su bardağı toz şeker

2 adet yumurta

1 çay bardağı sıvı yağ

1 paket kabartma tozu

1 tatlı kaşığı tarçın

Aldığı kadar un

1 su bardağı iri kırılmış ceviz

İsteğe göre biraz kuru üzüm

PERİŞAN KURABİYE TARİFİ

Perişan kurabiye tarifi için margarin ve toz şekeri iyice yoğurun. Ardından diğer malzemeleri ekleyin ve yoğurun.

Kulak memesi kıvamında hamur olması gerekiyor. Hamur ele yapışmamalı.

Yuvarlayın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin.

180 derece önceden ısıtılmış fırında altı üstü iyice kızarana kadar pişirin. Çay yanına perişan kurabiye hazır. Afiyet olsun.