Demet Özdemir'in güzellik sırrı anne maskesi! Tek bir malzeme…

Demet Özdemir son günlerde aşk hayatıyla gündemde olurken biz Demet Özdemir'in güzellik sırrını yazdık. Özdemir, cilt için annesinin tarifini uyguladığını belirtiyor. Peki, Demet Özdemir ne kullanıyor? Cevabı haberimizde…

Demet Özdemir en çok takip edilen ünlüler arasında yer alıyor. Güzel oyuncuyla ilgilenenler Demet Özdemir'in güzellik sırrını merak ediyor. Demet Özdemir cilt sırrını annesine borçlu.

Ünlülerin güzellik sırları genelde merak edilir. Birçok ünlü bunun için çok fazla kozmetik ürünü kullanmadığını söyler. Bu isimlerden biri de Demet Özdemir.

DEMET ÖZDEMİR'İN SIRRI GÜL SUYU

Sosyal medyada katıldığı bir sohbet buluşmasında cilt güzelliğini nasıl koruduğunu anlatan Oyuncu Demet Özdemir ise güzelliğini fazla makyaj yapmamasına bağlıyor.

Daha önce Instagram'da katıldığı sohbet buluşmasında güzelliğini nasıl koruduğu ile ilgili sorulara yanıt veren Demet Özdemir, herkesin bildiği ve birçok kişinin uyguladığı gibi cildini gül suyu ile temizliyor. Özdemir, ayrıca annesinden öğrendiği Türk kahvesi maskesini de denediğini ve kendini iyi hissettiğini ifade ediyor.