Demet Özdemir'in ev kıyafetleri beğeni butonunu çökertti! Tek parçayı takıntı haline getirdi

Giydiği her şeyle nefes kesen Demet Özdemir, en son ki paylaşımları beğeni butonunu bozdu. Instagram hesabını aktif kullanan Demet Özdemir, ev modasıyla yine gözde oldu. Ayrıca tek parça giyimi takıntı haline getirdi. İşte Demet Özdemir'in ev modası...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

30 yaşındaki Demet Özdemir, her yaptığıyla sürekli gündemden düşmeyen başarılı oyunculardan biridir. Oğuzhan Koç ile evliliğinden sonra daha göz önünde olan Demet Özdemir'in özellikle ev modası hayranlarının radarına girdi.

Sık sık ev içinde paylaşım yapan Özdemir'in ev tarzı nefes kesti. Sweatshirt meraklısı olan Demet Özdemir, spor giyimdeki en sevdiği parçaların sinyalini verdi.


DEMET ÖZDEMİR'İN EV MODASI

Modayı yakından takip eden Demet Özdemir, her yeni akıma hızla ayak uydurur. Hollywood yıldızlarının bile geç kaldığı moda haftalarını yakından takip eden Demet Özdemir, saç tarzından makyajına kadar fark attırmayı başarıyor.

Elmacık kemikleriyle keskin makyaj tarzı kullanan Demet Özdemir, ev modasında genellikle sade makyaj kullanıyor.

Dudaklarında botoks olan oyuncunun yüzünde çok işlem olmaması doğallığını ön plana çıkartıyor.

Ev modasında sıklıkla sweattshirt giyen Demet Özdemir, tek parça takıntısını sokak modasında da tercih ederek ortaya çıkardı.

Gardırobunda en fazla sweatshirt olan Demet Özdemir, bu tarzını sevdiğini bir röportajında belirtmişti. Sweatleri için özel bir arayış yapmadığı 250 TL'ye aldığı ortaya çıktı.

Baştan çıkartan güzellik sırları! Kimyasallara tonlarca para vermeden 5 yaş gençleştirme garantili

Buz gibi havalarda hem şıklığınızı koruyun hem de üşümeyin! Soğuk hava kombinleri