Demet Özdemir gibi eyeliner kullanmanın 3 kuralı

Demet Özdemir'in eyeliner tarzı beğeniliyor. Ünlülerin makyajlarını araştıranlar için Demet Özdemir gibi eyeliner kullanmanın 3 kuralını anlattık. İşte ''Eyeliner nasıl çekilir, hangi göze nasıl eyeliner tercih edilir?'' sorularının cevabı...

Demet Özdemir'in makyaj tarzını beğenenler için eyeliner kullanmanın püf noktalarını bir araya getirdik. İşte Demet Özdemir gibi eyeliner çekmenin 3 kuralı...

EYELİNER ÇEKMENİN 3 KURALI

Gözün bitiş noktasından göz pınarlarına doğru çizgiyi incelterek uygulama yapın.

Çizginin bitiş noktasından fırça ile çizgiyi yukarı çekerek kuyruğu yukarı doğru uzatabilirsiniz. Bu, gözlere kalkık bir etki de verecektir.

Göz kalemi, daha kalın hatlı bir uygulama sağlar. Likit eyeliner, ince çizgi çekmek için idealdir. Likitlerde inceden kalına her türlü çizgiyi çekebilirsiniz. Titizlik isteyen makyajda likit eyeliner daha parlak dururken bir yandan da çekmesi zordur. Dikkat etmek gerekir. Krem eyeliner ise yumuşak bir hat çekmeyi sağlar.

KAHVERENGİ GÖZLERE HANGİ TÜR EYELİNER YAKIŞIR?

Kehribar, gece mavisi tonları, mor, kobalt ve gri kahverengi gözlülere yakışan eyeliner renkleri arasında yer alıyor. Zümrüt, altın, bronz ve bakır tonları da ela gözlülere yakışır. Sıcak kahverengi, gözün kendi zenginliğini arttırır.