Dehşet yağ yakıcı ikili! Spor öncesi kalorileri çarpı iki verdiriyor

Kalori yakıcı kürler araştırılıyor. Spor öncesi tüketilince enerji verimi daha fazla oluyor. Peki zayıflatıcı kür nasıl yapılır?

Kahve ve limon ikilisi yağları yakıyor. Spordan yarım saat önce bu ikili tüketilince kara yağları hedef alıyor. İşte detaylar...

MALZEMELER:

Yarım limon

1 çay kaşığı türk kahvesi

YAPILIŞI VE UYGULANIŞI:

Spora başlamadan önce yarım limonu sıkın ve içine 1 silme çay kaşığı türk kahvesi ekleyip karıştırın. Hazır olan karışımı tek seferde için. 30 dakika bekledilten sonra spora başlayın.

Bu kür ile 25 dakika yapacağınız herhangi bir spor ile dehşet yağlar yakabilirsiniz. Tek yapmanız gereken her gün 25 dakika istediğiniz bir sporu yapmak ve bu kürü spordan 30 dakika öncesinde içmek.

FAYDALARI

Kahvenin metabolizma hızlandırıcı etkisini hepimiz biliyoruz. Kahvenin bu mucizevi etkisi limonla buluştuğunda bambaşka bir etki yaratıyor. Limonlu kahve sindirim sistemini rahatları ve bağırsak hareketlerini hızlandırır. Bu tüketim biçiminden kaynaklanan mide problemlerini azaltarak mide sağlığınızın korunmasına yardımcı olur. Hazımsızlık ve şişkinlik gibi oldukça sık rastlanan sindirim sistemi sorunlarının da hafiflemesini kolaylaştırır.