Çok para harcamadan mutfağı lüks göstermenin 5 yöntemi

Mutfak evde en çok vakit geçirilen alanlardan biri. Dolayısıyla arada bir değişime ihtiyacı var. Hep aynı mutfak dekorasyonundan sıkıldıysanız sizlere basit fikirlerle mutfağı değiştirmenin yollarını bir araya getirdik. İşte çok para harcamadan mutfağı lüks göstermenin 5 yöntemi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Mutfak dekorasyonu bazıları için vazgeçilmez olsa da ekonomik şartlar bazen bu duruma engel olabilir. Fakat küçük değişimler için olağanüstü paralar harcamaya gerek yok. Ufak detaylar ekleyerek mutfak dekorasyonunuzu yenileyebilirsiniz.

MUTFAĞI LÜKS GÖSTERMENİN 5 YÖNTEMİ

1. MUTFAK DOLAPLARI

Mutfak dolapları mutfağın vitrini gibidir ve değiştirmek oldukça masraflı. Eğer temelli değiştiremiyorsanız mutfak dolaplarını boyayabilir ya da dolap kulplarını değiştirebilirsiniz. Bu detay mutfağın havasını değiştirecektir.

2. YEŞİL BİTKİ

Mutfak yaşam alanıdır. Bu yüzden yeşil bitkiler hem mutfak dekorasyonunu hem de mutfağın havasını değiştirir. Pencere yanına ya da tezgah üstüne yeşil bitki mutfağı daha lüks gösterecektir.

3. AYDINLATMA

Mutfak dekorasyonunda aydınlatma da büyük bir öneme sahip. Şimdiye kadar hiç düşünmediğiniz ahşap bir avize ya da daha ilginç bir tasarımı olan aydınlatma türü kullanabilirsiniz.

4. AKSESUAR

Mutfak dekorasyonuna renk katmanın en kolay yolu şu zamanda aksesuarlar. Özellikle son dönemde bohem tarzı çok popüler. Taburelerle, otantik tereklere koyduğunuz vazolarla ya da tezgah üstündeki ilginç objelerle mutfağınıza renk katabilirsiniz.

5. RAF EKLEYİN

Son dönemde açık raflar mutfak dekorasyonunda çok sevildi. Masa kenarına ya da tezgah üstüne açık raf da mutfağı olduğundan daha modern gösterecektir.