Çocuklarda karaciğer yağlanması arttı! Tek bir meyveyle doğal tedavi

Son yıllarda hazır gıdalar nedeniyle çocuklarda artan karaciğer yağlanmasının bir an önce durdurulması konusunda uzmanlar uyarıda bulundu. Tek bir meyve ile karaciğerdeki toksinler bertaraf edilebilir. İşte çocuklardaki karaciğer yağlanmasını temizleyen meyve

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Karaciğer yağlanması yetişkinlerin hastalığı değildir. Çocuklarda da son zamanlarda çok sık görülen karaciğer yağlanmasının temelinde çeşitli sebepler yatıyor. Bunlardan en sıkı ise hazır gıdalardır. Çocuklarda enzimlenemeyen hazır gıdalar karaciğerin hasar almasına yol açar. Bu da erken yaşta obeziteye neden olur. Öte yandan erken yaşta hastalıklara davetiye çıkartır.

Uzmanlar çocuklarda karaciğer yağlanmasını önleyen tek meyvenin ne olduğunu açıkladı. Turunçgiller arasında yeni keşfedilen bu meyvenin C vitamini sayesinde vücudun baştan sona temizlendiği ortaya çıkarıldı.

ÇOCUKLARDAKİ KARACİĞER YAĞLANMASINI TEMİZLEYEN MEYVE

* Kamkat meyvesi, doğrudan tüketildiğinde çocuklardaki toksin birikimini atar. Çünkü toksin birikimi kanda da artan bir durumdur. Kan içinde artan toksin birikimi kalbe ve damarlara yerleşir. Kamkat bu durumu hızla önler.

* İçeriğinde A vitamini barındıran kamkat meyvesi, göz içindeki sıvı dengesini sağlar. Bu sıvı dengesi sayesinde görme oranı artar.

* C vitamini bakımından diğer turunçgillere oranla daha fazla sahip olan kamkat, bağışıklık sisteminin ihtiyacı olan korumayı sağlar.

* Kamkat adeta çocukları hastalıklardan korur. Uzmanlar kış boyu çocukların tüketmesi gerektiğini tavsiye eder.

Dağlardan burcu burcu toplanan yabani şifa! Yağı erkeklere çayı kadınlara ilaç