Çin'in en popüler ilacı! Yaramaz ve sinirli çocukları sakinleştiren mucize çay

Her ebeveynin istediği sakin ve daha uysal bir çocuktur. Ancak bazı çocuklar karakterleri ve yetiştirilme şekillerine bağlı yaramaz ve sinirlidir. Ortalığı birbirine katan çocukların ilacı ise Çin'den geldi. Çin'de oldukça popüler olan bu besinin mucize etkileri vardır. İşte yaramaz ve sinirli çocukları sakinleştiren çay…

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Yaramaz ve sinirli çocuklar hem ebeveynlerinin hem de çevredeki insanların gününü kabusa çevirir. Ortalığı birbirine katan yaramaz ve sinirli çocukların ilacı ise Çin'in en popüler çayından geldi. Yaramaz ve sinirli çocukları sakinleştiren mucize çaydan günde sadece bir bardak içmeleri yeterlidir. Sinir hücrelerini yatıştırarak sakinleşmelerini sağlayan çay ayrıca uykularını da düzenler.

YARAMAZ VE SİNİRLİ ÇOCUKLARI SAKİNLEŞTİREN MUCİZE ÇAY: YASEMİNİN FAYDALARI...

İlk kez 13. Yüzyılda Çin imparatorunun yaşadığı sinir ve uyku problemlerini yatıştırmak için yasemin bitkisi keşfedilmiştir. Yasemin bitkisi papatyadan daha fazla yatıştırıcı mineral içerir. Yapılan araştırmalarda da yasemin bitkisinin etkisi hem kokusu hem de çayı bir saat içinde vücuda tesir eder.

Güçlü bir antioksidan olan yasemin çayı çocukların sadece sinirlerini yatıştırmaz ayrıca virüs ve bakterilere karşı korur.

Vücut ısılarını dengeler bu yüzden çocukların günde bir çay bardağı kadar yasemin çayı tüketmeleri tavsiye edilir. Böylece ateşlenme riski azalır.

Bağırsaklarının fonksiyonlarını düzenler. Çünkü bazen çocukların huysuzluğu yaşadıkları sindirim problemlerinden ortaya çıkar. Kabız olmuş bir çocuk aşırı sinirli olur. Bunu önlemek içinde yasemin çayı etkilidir.

Gelişim çağındaki çocuklarda değişen hormonlar da sinire neden olur. Yasemin çayı, hormonları düzenleyerek çocukların gelişimlerine özellikle de kemik ve kaslarına katkı sağlar.

Çocuklarda en sık görülen sağlık sorunu ise bağırsakların da oluşan kurtlardır. Kurtlar hem makatta kaşıntı yapar hem de huysuzluğa neden olur. Yasemin çayı bu sorunu ortadan kaldırarak bağırsaklardaki kurtların düşürülmesinde yardımcı olur.

Dahi çocukların sırrı o besinde! Anne karnından itibaren tüketilmeli...