Cimri insanla evli olanların itiraf edemediği 3 gerçek

İlişkilerde maddi boyutlar her zaman olmasa bile bazı durumlarda önemlidir. Cimrilik bir kere birine yakıştırıldı mı bu intibayı değiştirmek oldukça zor. Çevreden de fark edilen bu durum kısa sürede konuşulan bir konu hâline gelir. Peki, cimri insanla evli olanlar neler yaşıyor? İlişkilerde cimrilikle ilgili söylenmeyen 3 gerçek...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Özellikle düğün nişan hazırlığında ortaya çıkan cimrilik konusunu kaleme aldık. İlişkilerde cimrilik hem duyguları hem de mantığı etkiliyor. Çünkü birini hayata dahil etmek aslında çoklu bir seçim anlamına geliyor. Düğün ve nişan hazırlığında ortaya çıktığını düşündüğünüz cimrilikle ilgili söylenmeyen 3 gerçeği bir araya getirdik.

1. Cimri insanla evli olan kişiler kendini zamanla değersiz hisseder ve bunu dile getirmekten çekinir.

2. Cimri kişiler ilişkisine yeterince vakit ayırmayabilir. Hediye almak, gezmek ya da ilişkisini renklendirmek için para harcamayı sevmez, harcamayla ilgili gelen talepleri ise erteler. Bu da karşı tarafı içten içe soğutur.

3. Cimri kişiler değeri parayla ölçmeyi sever, anın tadını çıkaramaz ve mutlaka her şey için bir bahanesi vardır. Bu da karşısındaki kişiyi yıpratır, yeterli sevgi göstermeyebilir.