Çim gibi saç çıkıyor! 3 malzemeyle saç dökülmesine inanılmaz çözüm

Saç dökülmesi için ekonomik ve kolay bir çözüm isteyenler yaş maya maskesini araştırıyor. Hem ciltte hem de saçta muhteşem etkisi olan yaş maya doğru malzemelerle bir araya geldiğinde ölü hücreleri yeniliyor. Saçlarınız yıprandıysa, avuç avuç dökülüyorsa ve cildiniz yaşlandıysa yaş maya maskesini kullanabilirsiniz. İşte güzellik sunan muazzam cilt maskesi tarifi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Yaş mayayla yapılan cilt maskesi hem cildi hem saçı yeniliyor. Yaş maya cildi onarır, tazeler, korur ve gençleştirir. Saçı ise besler ve saç dökülmesini durdurur.

3 malzemeyle kendinizi değiştirebilirsiniz. Ekonomik olan yaş mayanın içerisindeki bazı özel maddelerin yaşlanmayı geciktirdiği ve ölü hücreleri yenilediği bilimsel olarak kanıtlandı. Çim gibi saçlarım olsun diyorsanız tek yapmanız gereken marketten yaş maya almak. İşte saç dökülmesini durduran yaş maya maskesi tarifi...

SAÇ İÇİN YAŞ MAYA MASKESİ TARİFİ

Saç dökülmesi için bir çözüm bulamıyorsanız bu tarife bayılacaksınız. Saçınızın uzunluğuna göre; 1-2 paket yaş maya, 1 kaşık üzüm sirkesi, 1 kaşık zeytinyağı ve 1 kaşık limonu az suyla boza kıvamına getiriyoruz.

Karışımı önce saç diplerine fraksiyon yaparak sürüyoruz. Ardından saçlarımıza da yediriyoruz bu karışımı ve 30 dakika bekletiyoruz. Çok sıcak olmayan suyla saçımızı karışımdan arınana kadar yıkıyoruz. İyice arındıktan sonra şampuanla yıkabilirsiniz.

Mayanın kokusu 1-2 gün saçınızda kalabilir, dert etmeyin. Sonuçları size her şeyi unutturacaktır.

Gençleştirme, kırışıklıkları ve cilt lekelerini giderme, sivilceleri kurutma, onarım gibi pek çok alanda yaş maya maskesi kullanılıyor. Yüz için sadece 2 malzemeyle yapılan yaş maya maskesini de mutlaka denemelisiniz.

KURU CİLTLER İÇİN YAŞ MAYA MASKESİ TARİFİ

1 paket yaş mayayı, 1 kaşık zeytinyağı ve bir yemek kaşığı yoğurt ile karıştırıp yüzünüze sürüyorsunuz. Düzenli kullanıldığında; kırışık giderici ve toplayıcı özelliği vardır. Cildi yeniler. Cilt tonunu senkronize eder, parlatır.

YAĞLI CİLTLER İÇİN YAŞ MAYA MASKESİ TARİFİ

1 paket yaş mayaya 1 yemek kaşığı limon ekleyin. Arzu ederseniz 1 çay kaşığı bal da ekleyebilirsiniz. Yüzünüzü masajla ovun ve yarım saat içinde soğuk suyla yıkayın. Bu kadar kolay.

YAŞ MAYA İLE HAZIRLANAN SAÇ MASKESİNİN FAYDALARI

Saç derinizi yeniler.

Kepeği engeller.

Saçlarınızı parlatır.

Saçlarınızda oluşan yıpranmayı geri çevirir.

Yeni saçlarınızın çıkmasını sağlar.