30 saniyede zeka ölçen çilekler! Domatesi bulan zekasını ispatlıyor

Görsel zekanızın harika mı olduğunu düşünüyorsunuz? Öyleyse hodri meydan. Bu kişilik testinde 30 saniyede çileklerin arasına gizlenmiş domatesi bulmanızı istiyoruz. 30 saniyede bulan kişi sayısı sadece yüzde 10. İşte eğlendiren görsel zeka oyunu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Detayları gözden kaçırmayanlara görsel zekasını test etmesi için bir kişilik testi hazırladık. Bu test sizin mücadele ruhunuzu ortaya koyuyor. Çileklerin arasına gizlenen domatesi görebiliyor musunuz? 30 saniyeden az bir sürede bulabilir misiniz? Tek yapmanız gereken beyni resme odaklamak ve uyanık olmak.

Kişilik testleri bazen beyni yoruyor bazen de eğlendiriyor. Görsel zekanıza güveniyorsanız bu testi yapmak sizin için çocuk oyuncağı sayılır. Yaptığınız işe mola verin ve görsel keşfe çıkın. Göreviniz çilek tarlasında kaybolan domatesi bulmak. Domates nerede?

GÖRSEL ZEKA TESTİ NASIL ÇÖZÜLÜR?

Görsel zeka testinde başarılı olmak istiyorsanız resme odaklanın ve bölüm bölüm inceleyin. Buradaki domatesi bulmanız iki koşula bağlı. Dikkat ve odak. Dikkatinizi dağıtacak şeylerden kaçının ve elinizdeki işe konsantre olun. Renkleri ayırın. Zaman tutun, derin nefes alın ve resme bakın. Domatesi gördünüz mü?

Bulunması zor domatesi tespit etmeyi başardınız mı? Cevabınız evet ise sizi tebrik ediyoruz. Sizin görsel zekanız harika. Her türlü karmaşık sorunu çözebilecek bir analitik bakış açısına sahipsiniz. Bu pratiklerle mükemmel olan beyninizi mutlaka geliştirin.

Süper kişilik testi: Resimde ilk ne görüyorsun? Kaplumbağa görenler...