Yazıcı ve Yamal'ın arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 10 saniyede 617 kişiden 41'i bulabildi...

Zeka ve üstün dikkat becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi; Yusuf Yazıcı, Cristiano Ronaldo ve Lamine Yamal görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde istenen hem Lamine Yamal hem de Yusuf Yazıcı'nın arasındaki Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniyede fark edilmesi. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte birçok insan zamanında başarılı olamadı. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insan tarafından çözülüyor. Ayrıca futbol ile ilgili olan testlere ayrı bir ilgi duyulabiliyor. Çünkü söz konusu optik illüzyon testleri, eğlenceli olmasının yanı sıra dikkat ve üstün zeka gerektirebiliyor.

Cristiano Ronaldo, Lamine Yamal ve Yusuf Yazıcı görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi de birçok insanın ilgisini çekiyor. Zira optik illüzyon testinde Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniyede tespit edilmesi bekleniyor. Ancak hem Yusuf Yazıcı hem de Lamine Yamal görsellerinin çoğunlukta olması, yüksek dikkat ve üstün zeka gerektirebiliyor.

DİKKAT VE ZEKA GEREKTİREBİLEN OPTİK İLLÜZYON TESTİ

Zeka ve dikkat becerisine ihtiyaç duyulabilen bu optik illüzyon testi, 3 farklı futbolcu görseline istinaden hazırlandı. Söz konusu futbolcular; Lamine Yamal, Cristiano Ronaldo ve Yusuf Yazıcı.

Optik illüzyon testinde, Lamine Yamal ve Yusuf Yazıcı görselleri çoğunlukta bulunuyor. Cristiano Ronaldo görselinden ise bir tane bulunuyor. Ayrıca söz konusu görsel gizli. Testte beklenen gizli görselin 10 saniyede tespit edilmesi. Ancak Türkiye'de bu optik illüzyon testini çözmeyi deneyen 617 kişiden sadece 41'i belirtilen sürede başarılı olabildi.

Peki birçok insanın başarılı olamadığı ve dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu testte, siz 10 saniyede Lamine Yamal ve Yusuf Yazıcı'nın arasındaki Cristiano Ronaldo'yu bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o optik illüzyon testi;

Cristiano Ronaldo İpucu: Lamine Yamal ve Yusuf Yazıcı'nın arasındaki gizli görseli bulamadıysanız, sol alt tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

YAZICI VE YAMAL'IN ARASINDAKİ CRİSTİANO RONALDO'NUN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte pek çok insan hem Lamine Yamal hem de Yusuf Yazıcı görsellerinin içindeki yıldız futbolcuyu bulamamıştı. Bu nedenle sadece yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyordu.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, Yusuf Yazıcı ve Lamine Yamal'ın arasındaki gizli görseli bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte Cristiano Ronaldo'nun bulunduğu yer;

Zeka testi: Galatasaray logosu nerede? 1571 futbol tutkunu denedi 7 saniyede 83'ü bulabildi