Cazibenin hüküm süreceği Çin Astrolojisinin Tavşan yılı başladı! Dolunay tamamlandı

Ay takvimine göre burç belirleyen Çin Astrolojisi her yıl bir burcun hakim olduğuna inanıyor. 2023'te ise Tavşan yılı olarak anıldı. Doğum yılını hesaplayarak yapılan bu haritada yer alanları ilginç bir yıl bekliyor. Tavşan yılından etkileneceklerin duyusal değişimlerini sizler için araştırdık. Peki Çin astrolojisindeki Tavşan yılından kimler nasıl etkilenecek? İşte yanıtı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Çin yüzyıllardır Ay hareketlerine göre belirlenen burçlar bütün bir yılı etkiliyor. Maddi, kariyer, aşk aile ve manevi değişimleri etkileyen bu yıl Tavşan yılı olarak kabul edildi. Çin Takviminde Tavşan yılına özel etkinlikler için kollar sıvandı.

Öte yandan herkes Tavşan yılında nasıl gelişmelerin yaşanacağını merak etti. Çin takviminde burçlar belirlenirken yıllara göre hesaplanır. Günler burç özelliklerini etkilemez.

ÇİN ASTROLOJİSİNDEKİ TAVŞAN YILINDAN KİMLER NASIL ETKİLENECEK?

Tavşan yılını kaplayan yıllar; 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999,2011, 2023...

Tavşan yılı olarak kabul edilen günler 22 Ocak'ta başlayacak ve 9 Şubat'a kadar devam edecek. Bu yıla sahip kişilerde bu tarihler arasında değişimler meydana gelecek.

Tavşan yılında doğan insanların 2023 yılında zodyak haritasına göre değişimler meydana gelecek. En sık değişim de kariyer açısından yaşanacak. En çok Koyun ve Köpek burçlarıyla anlaşan Tavşan burçları atağa geçecek.

Bolluk yılı olarak görülen Tavşan yılında fırsat tarihleri görülecek. En çok Mayıs ve Haziran aylarında ciddi değişimler yaşanacak.

Tavşan Burçları; Mantıklı düşünen pratik bir zekaya sahipler. Ufak tefek ancak çok hızlı ve iyi gözlem yeteneğine sahiplerdir. Ailelerine bağlı Tavşan burçlarının gizemli biz cazibesi vardır. Karmaşadan kalabalıktan nefret ettiklerinden etraflarında en fazla bir kaç kişi isterler.

Bütün enerjileri suya dayalı olarak kabul edildiğinden bu yıl bol bol su tüketilmesi tavsiye edilir. Sulak alanların ve suyla yapılan her şeyin geri dönüşümünün bereketli olacağına inanılır.