Çayın, çorbanın içine 1 kaşık ekleyin! Tüketende öksürük kalmıyor! Vücuttaki iltihabı söküyor

Nesilden nesile aktarılan birçok öksürük ilacı var. Bazıları annelerden bazıları dedelerden kalma bu doğal ilaçlar vücuttaki iltihabı söküyor, öksürüğü tedavi ediyor. Yüzyıllardır kullanılan ayurveda ilaçlarının temelini oluşturan doğal besinleri bir araya getirdik. Çayın, çorbanın içine 1 kaşık ekleyin. İşte detaylar…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kuru öksürüğün birçok nedeni olabilir. Bu yüzden bekletmeden doktora gidilmelidir. Ancak yüzyıllık ilaçlarda kullanılan bazı besinler vücuttaki iltihabı bitiriyor ve öksürüğü tedavi ediyor.

Kuru öksürük için ev ilaçlarını deneyen binlerce insan var. Bu ilaçlar vücuttaki enfeksiyonlardan kurtarabilir.

KURU ÖKSÜRÜK REÇETESİ

Doğal bal

Zerdeçal

Zencefil buhar

Tuzlu su gargarası

Kekik çayı

Nane

Acı biber

Nane yağı

BALI ÇAYA EKLEYEREK TÜKETİN

Bal, kuru öksürük için en eski ev ilaçlarından biridir. Doğal bal iltihap gidericidir ve boğazınızı kaplar. Küçük bakteriyel veya viral enfeksiyonları hafifletebilen antimikrobiyal etkilere sahiptir.

Hem yetişkinler hem de çocuklar için en iyi alternatiftir, ancak iki yaşın altındaki çocuklara verilmemelidir.

Bal, tükürük bezlerinin daha fazla tükürük üretmesini tetikler bu da hava yollarınızı yağlar ve öksürüğünüzü hafifletir.

Kuru öksürüğünüzü kontrol altına almak için günde bir ila üç kez bir çorba kaşığı bal alın. Ayrıca balı bir fincan sıcak suya veya bitki çayına ekleyerek günde iki kez içebilirsiniz.

ZERDEÇAL NASIL KULLANILIR?

Zerdeçal, artritten solunum yolu hastalıklarına kadar tedavi edebilen yüzyıllardır kullanılan bir Ayurvedik ilaçtır.

Sıcak süte veya başka bir sıcak içeceğe bir çay kaşığı zerdeçal ekleyebilir ve boğazda tahrişi önlemek için gece yatmadan önce içebilirsiniz.

TUZLU SU NASIL TÜKETİLİR?

Öksürük düzelene kadar günde birkaç kez tuzlu su gargarası yapın. Küçük çocuklara gargara yapmaları için tuzlu su vermeyin, çünkü yutabilirler ve bu zararlı olabilir.

Yanlış kişiyle evleneceğinizin göstergesi! İlişkilerde en çıkmaz sokak...

Sadece 1 bardak kola içtikten sonra vücutta neler olur?