Canan Karatay önerdi: Dinç kalmak isteyen tüketiyor! Yürümeye üşenen koşmaya başlıyor...

Canan Karatay sağlıklı yaşamla ilgili önerileri ile Türkiye'deki pek çok insanın ilgisini çekiyor. Ayrıca ünlü doktor, dinç kalmak isteyenler içinde bir kahvaltılık tavsiyesinde bulundu. İşte Canan Karatay'ın dinç kalmaya fayda sağlayabilen o kahvaltılık önerisi…

Canan Karatay sağlıklı yaşamla ilgili önerileri ile hemen herkesin dikkatini çekebiliyor. Çünkü ünlü hekimin önerdiği besinler, lezzetli olmalarının yanı sıra sağlıklı olarak gündeme gelebiliyor.

Öte yandan Canan Karatay, önerdiği bir kahvaltılık ile gündeme adeta damga vurdu. Zira ünlü doktorun önerdiği kahvaltılık, dinç kalma konusunda faydalı olabiliyor.

Peki, Canan Karatay'ın önerdiği kahvaltılık nedir?

CANAN KARATAY'DAN KAHVALTILIK ÖNERİSİ

Canan Karatay önerdiği kahvaltılık tariflerle birçok insanın dikkatini çekiyor. Ayrıca ünlü hekim, dinç kalmak isteyenler için de bir kahvaltılık tavsiyesinde bulundu. İşte Canan Karatay'ın kahvaltılık önerisi;

İsteğe bağlı 1 adet haşlanmış yumurta, menemen veya 2 yumurtalı omlet.

8-10 adet zeytin (zeytinyağı ve kekik ilaveli).

1 fincan ceviz içi veya fındık.

1-2 dilim beyaz peynir.

DİNÇ KALMAYA FAYDALI: CEVİZ

Canan Karatay'ın kahvaltılık için önerdiği ceviz, enerji verme konusunda faydalı olabiliyor. Bu sebeple dinç kalmaya yardımcı olabiliyor. Bunun sonucunda ise, yürümeye üşenen adeta koşmaya başlıyor.

Öte yandan ceviz, beyin hücrelerinin yenilenmesinde faydalı olabiliyor. Ayrıca omega-3 yağ asitleri ile bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesinde yararlı olabiliyor.

Haşlanmış yumurta, protein açısından zengin.

Zeytin ise, sindirim sisteminin daha iyi çalışmasında faydalı olabiliyor.

Dikkat: Canan Karatay'ın yukarıdaki tavsiye ettiği besinleri, alerji etkisi oluşabilecek ve farklı bir sağlık rahatsızlığı geçirme riski bulunan kişilerin uzman bir doktora danışarak tüketmeleri gerekir.

Canan Karatay önerdi: Zeytin çekirdeklerini tüketen yaşadı! Günde 1-2 adet yutulursa...