Canan Karatay önerdi: Cevizli su tüketenler yaşadı! Sabahları aç karnına içilirse…

Canan Karatay sağlıklı beslenme ile ilgili tavsiyeleriyle pek çok insanın dikkatini çekiyor. Ayrıca ünlü doktor cevizli su tüketimi ile ilgili de bazı açıklamalarda bulundu. Öte yandan Canan Karatay'ın açıklamaları, gündemde adeta yankı uyandırdı. Zira cevizli su sabahları aç karnına tüketilirse…

Canan Karatay sağlıklı yaşamla ilgili önerileriyle birçok insanın dikkatini çekiyor. Ayrıca ünlü doktor cevizli su tüketimi hakkında da bazı açıklamalarda bulundu. Nitekim cevizli suyun faydalarına değinen Canan Karatay, cevizin beyin sağlığına faydalı olduğunu belirterek, iç yaprakları ve kabukları ile birlikte bir kase suda bekletilmesini önerdi.

CANAN KARATAY'IN CEVİZLİ SU İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI

Canan Karatay 4 adet cevizin kırıldıktan sonra iç yaprakları ve kabukları ile birlikte bir kase suyun içinde bekletilmesini tavsiye ediyor. Zira suda 1 gün bekletilen cevizler, yağ salınımını gerçekleştirerek içeriğindeki omega-3 yağ asitleri ve E vitaminini suya aktarabiliyor. Bunun sonucunda ise, sabahları aç karnına içildiğinde gün içi ihtiyaç duyulan vitaminlerin tek seferde karşılanmasında yardımcı olabiliyor. Bu nedenle, cevizli su tüketen yaşadı bile denilebiliyor.

Dikkat: Canan Karatay'ın da hakkında açıklamalarda bulunduğu cevizli suyu, alerji etkisi oluşabilecek veya farklı bir sağlık rahatsızlığı geçirme riski bulunan kişilerin uzman bir doktora danışarak tercih etmeleri gerekir.