Canan Karatay'ın mor soğan önerisi! Bir de böyle tüketin, soğuk algınlığına birebir

Hastalıklara karşı her sebzeyi mevsiminde tüketmeyi öneren Canan Karatay, soğanın faydalarını da her fırsatta dile getiriyor. Özellikle mor soğanı öneren Prof. Dr. Canan Karatay, mor soğanın turşusunu tavsiye etti.

Merve Kantarcı Çulha

Doğal olan yiyeceklerin yaz-kış sofralarda olması gerektiğinin altını çizen Canan Karatay, soğuk algınlığına karşı mor soğan turşusunu önerdi.

CANAN KARATAY: SOĞAN VE TURP ÇOK ÖNEMLİ

Kendi YouTube kanalında konuşan Canan Karatay, şunları söyledi:

"Pestisit içermeyen meyveler da C vitamini çok önemli. En önemli kaynaklarından biri de turptur kış aylarında. Tabii ki limon da zaten var doğal olarak. Soğan çok önemli. Bilhassa mor soğan çok önemli. Mor soğanın daha önce ki yayınlarda konuştuk. Turşusu çok önemli soğuk algınlığına karşı."

İbn-i Sina'nın asırlık akciğer reçetesi: Kuru üzümü böyle kullanın, meğer öksürüğü kesiyormuş