Canan Karatay ezber bozdu: Kilo vermek isteyenleri sevindiren haber! Diyetsiz zayıflamanın 2 yolu

Kilo vermek isteyen bazı insanlar kendilerine en uygun olan diyet formüllerini araştırıyor. Ancak her formül, her insanda aynı etkiyi oluşturmuyor. Öte yandan Canan Karatay'dan kilo vermek isteyenleri adeta sevindiren bir haber geldi. Zira ünlü doktor, diyetsiz zayıflamanın 2 yolunu paylaştı. Detaylar haberimizde…

Kilo verme sürecine başlayacak pek çok insan, çeşitli diyet formüllerini merak ederek araştırıyor. Çünkü bazı diyet programları sayesinde kolayca zayıflanacağı düşünülüyor. Ancak her diyet, her insanda aynı etkiyi oluşturmuyor.

Öte yandan Canan Karatay, adeta ezber bozan bir öneride bulundu. Zira Canan Karatay, diyetsiz zayıflamanın 2 yolunu paylaştı. Söz konusu yollar, kilo vermek isteyen birçok insanı sevindirebiliyor.

Kahvaltıda yumurta, ara öğünlerde meyve ve sebze tüketilmesi öneren Canan Karatay, gün içi hareket edilmesini, spor veya yürüyüş yapılmasını tavsiye ediyor. Peki, bunun yanı sıra diyetsiz kilo vermenin 2 yolu nedir?

CANAN KARATAY'DAN DİYETSİZ KİLO VERMENİN 2 YOLU

Kilo vermenin çeşitli yolları bulunuyor. Ayrıca bu noktada Canan Karatay'da bazı önerilerde bulunuyor. Canan Karatay'ın diyetsiz kilo verme önerilerden biri, 2 yoldan geçiyor. O yollar, dengeli uyumak ve beslenmek ile yemek saatlerine dikkat etmek.

Dengeli Uyumak ve Beslenmek: Canan Karatay, kilo vermek için beslenmeye dikkat edilmesini tavsiye ediyor. Ayrıca dengeli uyku ve beslenme, vücut dengesinin düzenlenmesinde faydalı olabiliyor.

Yemek Saatlerine Dikkat Etmek: Yemekten ortalama 4-5 saat sonra leptin hormonu devreye girerek yağları yakıyor. Bu hormon depolanmış yağları kan şekerine dönüştürerek enerji sağlıyor. Hormon, sabah 02-05 saatlerinde en yüksek seviyede salgılanıyor. Salınımın gerçekleşmesi için saat 20.00'den sonra yemek tüketilmesi tavsiye edilmiyor. Bu yöntemin sonucunda diyet olmadan da zayıflamak mümkün olabiliyor.