Canan Karatay dünyanın sırrını duyurdu! Tüketmeyeni pişman eden besin

Doğada oldukça gizemli besinler arasında yer alan kudret narı besini hakkında Canan Karatay'dan da açıklama geldi. Canan Karatay adeta dünyanın sırrı olarak gördüğü kudret narı besinini tüketmeyenin pişman olacağını duyurdu. Peki kudret narının faydaları nelerdir? İşte yanıtı...

AKŞAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Alternatif tıpta güçlü antioksidan ve antibiyotik olarak kudret narını işaret eden Canan Karatay, vücudun ihtiyacı olan en doğal besin olduğunun altını çizdi. Canan Karatay, kudret narı besininden tüketmeyen herkesin pişman olacağını söyledi. Tüm hastalıkları anında engeller.

Dünyanın sırrı olarak paylaşılan kudret narı, direk olarak tüketilen bir besin değil. Yüzyıllardır zeytinyağıyla beraber hazırlanan karışım olarak tüketilir. Dünyada en çok Asya ülkeleri kudret narını yemeklerinde kullanır.

KUDRET NARININ FAYDALARI NELERDİR?

Tohumları ezilerek yapılan macun sayesinde dişler bembeyaz ve hastalıksız olur. Ağız içindeki enfeksiyon oranını azaltır.

Kudret narının tohumları ezilip içine bal eklendiğinde ise üst solunum yolları hastalıkları nedeniyle oluşan boğaz enfeksiyonunu anında bitirir. Göğüs kafesini yumuşatarak balgam atmanızda yardımcı olur.

Zeytinyağıyla karıştırılan kudret narı, adeta vücuttaki kolesterol seviyesini kontrol ederek kandaki yağ oranını azaltır.

Sabah aç karnına tüketildiğinde gün boyu stres ve yorgunluğu vücuttan uzaklaştırarak güçlü bir sinir sistemi sağlar. Bu da güçlü bir konsantrasyona neden olur.

Kudret narı yüksek oranda güçlü bir toksin atıcıdır. Haftada düzenli olarak en fazla 3 defa tüketen kişilerin karaciğerlerindeki yağlanma anında biter.

Çin alternatifinde kudret narı adeta mucize besin olarak geçer. Sindirimi kontrol eden ve cilt hastalıklarını önlediğinden en değerli doğal ilaç olarak görülür.

Durmuş bağırsakların performansını 2 katına çıkarıyor! Yoğurda eklenen bu baharat