Çamaşırları makineden ütülü çıkarıyor! 2 tane eklemek yetiyor

Çamaşır kurutma makineleri çok popüler oldu. Böylece çamaşır asmaya ayrılan vakit sona erdi. Fakat bir de ütü sorunu var. Kurutulmuş çamaşırların ütüsünden kurtulmanın yolu var desek ne dersiniz? Çamaşır kurutma makinesine ekleyeceğiniz 2 şey ütü derdine son veriyor.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Çamaşır kurutma makinesi özellikle kış aylarında günlük yaşamda giysileri kurutmanın en hızlı yoludur. Çamaşır kurutmanın ardından ütü de klasik ritüeldir. Ancak çamaşırları ütü derdinden kurtaran bir yöntem var. Özellikle acelesi olanlar birkaç saat içinde kuruyan o çamaşıra ihtiyaç duyanlar için harika bir yöntem olabilir.

Kuruyan çamaşırları ütülemek sıkıcı ve yorucu. Çamaşırlarınızın kırışıklıklarını ortadan kaldırmak için küçük bir püf noktası var.

Çamaşır kurutma makinesine ekleyeceğiniz 2 buz küpü giysileri neredeyse ütülü çıkarıyor. Buz küpleri doğrudan çamaşırlara temas ediyor ve buhar üretiyor. Giysileri makineden çıkarırken eskisinden daha ütülü çıktığını fark edeceksiniz.

Dikkat etmeniz gereken tek şey giysilerin talimatları. Unutmayın her yöntem her giysiye uymayabilir. Aksi halde giysi zarar görebilir.

Toprağa yumurta kabuğu ekerseniz ne olur?