Çağla Şıkel'in reklam yüzü olduğu marka dizilerin gözdesi oldu! Takipçileri harıl harıl aradı

Gerçek mesleği mankenlik olan Çağla Şıkel, fit vücudu sayesinde markaların radarından çıkmıyor. Dev markalarla anlaşma yapan Şıkel'in son yer aldığı markanın kıyafetleri dizilerde bile tercih edilmeye başladı. En son Neslihan Atagül yer aldığı dizi de giydi. İşte Çağla Şıkel'in koleksiyon parçaları...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

2023 yılının modası rekabet ortamında geçiyor. Markalar parçalarının tanıtımları için ekran yüzlerinden en popülerlerini tercih ediyor. Bunlar arasında ise Çağla Şıkel en gözdesi oldu. Çağla Şıkel, dev bir giyim markasının reklam yüzü oldu. İddialara göre; milyonluk anlaşma yapan Şıkel, tanıttığı kıyafetlerin detaylarında 2023 yılının trendlerini kullandı.

İŞTE ÇAĞLA ŞIKEL'İN KOLEKSİYON PARÇALARI

Ekose çizgiler, crop üstler ve takımlar yer aldı. Çağla Şıkel'in tanıtımını yaptığı markaya ait bu trend detaylar beğeni topladı.

Öte yandan parçalar dizilerde bile kullanılmaya başlandı. Son olarak Gecenin Ucunda Neslihan Atagül, Çağla Şıkel'in boy gösterdiği takımı tercih etti.

Şıkel takımı ceketle giyerken Neslihan takımın içine gömlek giydi. Ayrıca Çağla Şıkel markanın çekimlerindeki fotoğraflarda ise 2023 yılında moda olacak olan loafer ayakkabıları giydi.

Sade makyaj ve sade saç stili sayesinde kıyafetler ön plana çıktı. Kıyafetler hem ofis şıklığına hem de sokak modasına uygun olması ise cezbedici nokta oldu. Ayrıca kıyafetlerin uygun fiyatlı olması da dikkat çekti.

2023 yılına damga vuracak çanta modelleri! Her anınıza eşlik edecekler

İngiliz Kraliyeti'ne kafa tutan gelin Meghan Markle'ın belgeselde seçtiği kıyafet bomba etkisi yaptı!