Çağla Şıkel'den tüyolar! Moda diye bu hataları yapmayın! Boyu kısa gösteriyor

Çağla Şıkel'in boyu uzun gösteren tüyolarını bir araya getirdik. Pantolon, ayakkabı ve çanta gibi vazgeçilmez parçalarla modaya uyacağım diye boyunuz kısa görünebilir. İşte boyu kısa gösteren hatalardan uzaklaştıran Çağla Şıkel yöntemleri…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Hem modaya uyum sağlayıp hem de boyunuzu olduğundan uzun gösterebilirsiniz. Çağla Şıkel'in boyu uzun gösteren tüyolarını bir araya getirdik.

ÇAĞLA'DAN BOYU UZUN GÖSTEREN 3 TÜYO

Pantolon

Yüksek bel pantolonlar boyu daha uzun gösterir. Cigarette pantolonlar bence güzel gösteriyor. Altına bir spor ayakkabısı giyeceksiniz. Üzerine uzun yerlere kadar sarkan bir şeyler giyinebilirsiniz.

İspanyol paça yüksek belli pantolonlar ve altına giyilen dolgu topuklu veya giyebileceğiniz kadar yüksek topuklular da zaten sizi olduğundan her zaman daha uzun gösterecektir.

Ayakkabı

Boyunuz 1,62 civarındaysa saçlarınız çok uzun olmasın. Omuz hizasında olabilir. Küt saçlar uzun gösterdiği kadar enerjik gösterir. Uzun saç daha basık gösterir.

Ten rengi ayakkabılar boyu uzun gösterir. Fakat diz altında giymek yerine ortalama boylu olanların elbise boylarının mutlaka dizinin üzerinde olması gerekir. Bir de altına giyeceği ayakkabının bileğini kesmemesi ve bantlı bilekli kullanmaması gerekir.

Çanta

Büyük çantalar, büyük sırt çantaları kullanmak yerine boyundan askılı, üzerinizden veya yanınızdan ip geçmesini sağlayacak minik çantalar kullanmanız gerekli. Bu çantalar boyunuzu daha uzun gösterir.

İbn-i Sina'nın 1000 yıl önceki reçetesi! Bu baharat böbrek taşını eritiyor

İlk aşkını unutamayan 3 burç! Her şeyi hatırlarlar