Çağla Şıkel'den kısa boylular için 5 giyinme önerisi

Modayla ve trendlerle ilgili paylaşımlarda bulunan Çağla Şıkel, kısa boylu kızlar için uzun görünmenin püf noktalarını anlattı. Özellikle büyük desenli elbiselerden uzak durulması gerektiğini söyleyen Çağla Şıkel'in kısa boylular için giyinme önerileri haberimizde...

Çağla Şıkel kısa boylu kızlar için uzun görünmenin püf noktalarını anlattı. Youtube kanalında giyim, moda ve yaşama dair birçok konuyu paylaşan Çağla Şıkel'in kısa boylular için 5 tavsiyesi alışveriş tarzınızı değiştirebilir. İşte kısa boyluları uzun gösteren öneriler...

1. Fazla desenli kıyafetler kişiyi olduğundan kilolu ve geniş gösterir. Bu nedenle karmakarışık ve fazla desenli kıyafetler tercih edilmemelidir. Çok desenli kıyafetler yerine daha sade, tek renk ya da iki renkli kıyafetler giyilmelidir.

2. Aksesuarlar doğru kullanılmalıdır. Minik aksesuarlar, ufak şapkalar ya da ince kemerler kullanılmalıdır. Yani aksesuar ve kıyafetler sizi geri planda bırakmamalıdır.

3. Uzun hırkalar, kaplar, tunikler olduğunuzdan uzun gösterir.

4. Son dönemde moda olsa da geniş kesimler ve bol kıyafetler kısa boylular için uygun değildir. Crop top ile yüsek bel pantolon giyinebilirsiniz. Crop top ile İspanyol paça pantolon kullanabilir ve bunu topuklu ayakkabı ile destekleyebilirsiniz.

5. Yüksek bel pantolon ve İspanyol pantolonlar kişiyi uzun gösterir.