Buz gibi soğuk 3 burç! Onlar astrolojinin soğuk nevalesi

Astroloji dünyasında burçların özellikleri net şekilde çizilmiştir. Bazı burçlar çekingen, soğuk ve mesafeli tavırlarıyla sizi şaşırtabilir. Buz gibi burçların bu özellikleri toplum tarafından pek sevilmez. Genellikle astrolojinin soğuk nevaleleri olarak bilinirler. İşte buz gibi soğuk 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Buz gibi soğuk burçların özellikleri astroloji dünyasında mimlenmiştir. Bu burçlar çekingen ve mesafeli kişilikleriyle bilinir. Bu soğuk burçlar, sakin tavırları ve çoğu zaman sarsılmaz soğukkanlılıkları ile sizi şaşırtabilir. İletişim ilişkileri yönetir, sevgi ve saygının sınırlarını çizer. Peki, siz insanlara karşı mesafeli misiniz ya da insanlar sizi böyle mi görüyor?

SOĞUK NEVALE 3 BURÇ

Hangi burçların buz gibi özelliği taşıdığını merak ediyorsanız yalnız değilsiniz. Birçoğu kişisel ilişkileri ve etkileşimleri etkileyen duygusal dinamikleri daha iyi anlamak için astrolojiye yöneliyor. Bu yazıda soğuk davranışlarıyla bilinen üç burcu inceleyeceğiz.

Oğlak

Oğlaklar genellikle kontrolün ve ihtiyatın simgesidir. 22 Aralık ile 19 Ocak arasında doğan bu toprak burcu hayata pratik bir yaklaşım getiriyor. Hırslı ve disiplinlidirler, bazen soğuk ya da mesafeli görünebilirler. Oğlak burcu yapıya değer verir ve duygularını açıkça paylaşan ilk kişi olmayabilir. Bu onların mesafeli görünmesine neden olabilir, ancak soğuk dış görünüşlerinin altında, diğer burçlar kadar duygusaldırlar; sadece bunu farklı şekilde gösterirler.

Kova

20 Ocak-18 Şubat tarihleri arasında doğan Kovalar ileri görüşlülükleri ve yenilikçi fikirleriyle tanınırlar. Genellikle Zodyak'ın isyancıları olarak görülürler, duygusal alışverişler yerine entelektüel uyarımı tercih ederler. Bu hava burcu bağımsızlığa çok değer verir ve bu bazen başkalarına karşı soğukluk veya kayıtsızlık olarak yorumlanabilir. Ancak Kovalar inanılmaz derecede sadık ve şefkatlidir; duygusal duvarlarını aşmak için doğru türde bir insan gerekir.

Akrep

23 Ekim ile 21 Kasım arasında doğan akrepler, yoğun doğaları nedeniyle sıklıkla yanlış anlaşılırlar. Bu su burcu, derin duyguları ve hayata tutkulu yaklaşımıyla tanınır. Ancak Akrepler kime açılacakları konusunda çok seçicidirler, bu da soğuk ya da mesafeli algılarına yol açar. Güven Akrepler için çok büyük bir faktördür ve güven iyice yerleşinceye kadar kartlarını göğüslerine yakın tutmayı tercih ederler.