Buz gibi havalarda hem şıklığınızı koruyun hem de üşümeyin! Soğuk hava kombinleri

Şık giyinmeyi sevenler için soğuk havalarda tercih edilmesi gereken kombin tarzlarını araştırdık. Bu kombinlerle hem şık olun hem de üşümeyin. Kombininize eklemeniz gereken en önemli detayları da unutmayın. İşte üşütmeyen soğuk hava kombinleri...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Yazın kombin yapmak kışa göre daha kolaydır. Çünkü yazın tek parça ile kurtarıcı kombin yapabilirsiniz. Ancak kış aylarında bu durum biraz daha zor olur. Soğuk havalardan korunmak içinde tercih etmeniz gereken bazı parçalar var. Kombininizde mutlaka olması gereken o parçaları sizler için derledik. Hem şık hem de soğuk havalardan koruyan kombin önerilerini seçerken kilonuza ve boyunuza dikkat edin. Çünkü bazı kombinler sizin için değildir.

İŞTE ÜŞÜTMEYEN SOĞUK HAVA KOMBİNLERİ

Kombine mutlaka bir şal ekleyin. Şal hem şıklığınızı artıracak hem de soğuktan koruyacak. Şalı da seçerken kombinizdeki parçalara göz atın. Aşırı çizgili ya da yoğun yerler varsa sade renk ve sade bir şekilli şal tercih edin. Ağır bir kombininiz varsa ince bir şal sizin için daha ideal olacaktır.

Uzun kaşe kaban 2020 yılında yeniden modaya girdi. Tüm kombinlere uygun olan uzun kaşe kaban, sizi soğuktan korur. Öte yandan kombininizi daha kuğul gösterir. Uzun kaban öte yandan tek parça kombininde de etkilidir. Kot pantalon ve bir triko kazak üzerine giyilen kaban sokak kombini tamamlayıcısı olur.

Uzun triko elbise soğuk havalarda özel davetler için ideal bir parçadır. Triko kumaş tıpkı saten kumaşlar gibi ağır ve şık kombin temsilidir.

Aksesuarlarda çizme ve botlar tam kurtarıcı şıklığın adresidir. Sizi uzun gösteren her çizme ve bot, kışın üst üste giyildiğinde daha fazla kilolu gösterir. Bu yüzden yüksek taban bot çizme tercih edin.

Netflix'in Wednesday Addams'ı Gotik tarzı hortlattı! Siyahlar sokağa döküldü

Yasak Elma'nın 156. bölümünde ortalığı dağıtan sahneler! Hayranları harıl harıl aradı