Burun kılları için sakın bunları yapmayın! İşte en doğru yöntem

Burun kılları bazılarında hoş olmayan görüntüye neden olur. Bu nedenle burun kıllarından kurtulmak isteyenler cımbızdan ağdaya ve başka ürünlere kadar birçok şeyi dener. Fakat cımbız, ağda ve kremler burun kılları için çok tehlikeli. Peki, bu dertten muzdarip olanlar ne yapmalı? İşte çözüm…

Burundaki hoş olmayan tüylere karşı cımbız, ağda ya da kremler sorunlara neden olabilir. Burun kıllarıyla baş etmenin en güvenli yolu, bu amaç için tasarlanmış bir makas veya elektrikli bir düzeltici kullanmaktır. Lazer epilasyon da herkese ve her koşula uygun değildir.

Burun deliğinin iç astarının hassas ve hassas olduğunu unutmayın. Bu nedenle hasara veya enfeksiyona neden olmamak için onu çok temiz tutmaya özen göstermeniz gerekir.

CIMBIZIN ZARARLARI

Cımbızla sakın burun deliğinin derinliklerinden tüyleri almaya çalışmayın. Ancak en uçtaki tüyleri alabilirsiniz.

AĞDANIN ZARARLARI

Ağda, tüyleri kökünden çeker, ancak aynı anda birden fazla tüyü çeker ve hassas bölgelerde çok acı verici olabilir. İlle de ağda kullanacaksanız profesyonel destek alın.

TÜY DÖKÜCÜ KREMLERİN ZARARLARI

Tüy dökücü kremleri burun deliği içinde kullanmayın. Çünkü hasara neden olabilecek güçlü kimyasallar içerirler. Çok fazla tüy almaya çalışmayın, zarar vermemek için tüyleri minimumda tutun.

BURUN KILLARINA ÇÖZÜM

Makas: Burun kıllarını almak için özel olarak tasarlanmış makaslar diğer yöntemlere nazaran daha güvenlidir. Yuvarlak uçlu makaslar küçük veya büyük miktarda burun kıllarını almak için idealdir.

BURUN KILLARI İÇİN MAKAS NASIL KULLANILIR?

Makasınızın tamamen temiz ve kullanıma hazır olduğundan emin olun ve keskinliğini kontrol edin. Başlamadan önce sümkürerek burnunuzu temizleyin. Tüyleri görebilmek için bol ışıklı bir aynanın önüne geçin.

Almak istediğiniz hoş olmayan tüyler için makası dikkatli ve nazikçe konumlandırın ve minimum hareketler yapın. Ama makasları asla burnun içine sokmayın.