Burcunuzu söyleyin evleneceğiniz burcu söyleyelim! Hangi burçlar evlenmeli?

Burçların evlilik uyumu merak ediliyor. Burçların doğum haritasına göre istisnai durumlar olsa da evlilik tercihleri değişiyor. Peki, hangi burç kimle evlenmeli? İşte 12 burcun karakterine göre evleneceği burçlar…

AKSAM.COM.TR/MORPAPATYA

Burcunuzu söyleyin evleneceğiniz burcu söyleyelim!

Birini bulmak, mutlu olmak, muhabbet kurmak ve burçlar konusunda uymak.. İnsanların ilk karşılaşmasında birbirinden aldığı izlenim çok önemlidir. Bu çekimi sağlayan şey ise enerjidir. Birini bulması bitti burcu kaldı demeyin! Kalan sahalar da bizimdir, geçmiş hatalar da...

Hangi burç, hangi burçla evlenebilir ?

KOÇ: Ateş grubunun en güçlü kişilik özelliklerine sahip olan burçtur. Sorumluluklarını ve duygularını oldukça ciddiye alırlar. Haraketli bir karaktere sahip olan koç burcunun anlaşacağı karakter uyumlu sakin olmalıdır. Kendisi gibi sorumluluk sahibi olan Terazi ve ikizlere gönlünü kaptırabilir.

ASLAN: 12 burç arasında en yönetici ve yaratıcı özelliklere sahip olan aslan burcu, kibirli ve oyuncu kişiliğine ayak uyduran Yay burcunu seçer. Seçer dediğimize bakmayın, kendisi öyle sansın. Yay sahne ışıklarını açıp alkış tutarken, aslan oynar. İmrenilecek bir ilişki işte budur !

YAY: Burç kuşağının en hareketli ve uyumlu burcudur. Kafası karışık, değişken burç listesinin başında ikizleri görsek bile, değişkenlik listesinin en başında yay yer alır. Bu değişkenliği düzene sokacak tek burç boğa burcu olacaktır.

TERAZİ: Flört etmeyi işi bilen, basit kararları almakta zorluk çeken terazi burcunu dizginleyecek burç başak burcudur. Ne kadar zıt karakter olsalar dahi başak burcunun planlı hayatı teraziyi etkileyip, pusulası olacaktır.

İKİZLER: Değişken kişiliği, hızlı ve pratik zekasıyla oldukça hareketli ve değişime uygun yaşantıları olan ikizler burcunun partneri koç ve başak burcudur. Sıkılgan olan bu iki burç gizemli insanlardan hoşlanırlar. Birbirleri ile oldukça gizemli ve uzun ömürlü yaşantıya kavuşacaktır.

KOVA: Kendi zekasını yerinde ve zamanında kullanmasıyla bilinir. Kafasında hesap yapmayı seven kova burcu egoist aslanla çalkantılı bir birliktelik yakalayabilir. Uzun süreli birliktelik için balık burcu oldukça ideal olacaktır.

BAŞAK: Disiplinli çalışmayı seven başak burcunun analitik zekasına en yakın burç ikizler burcurdur. Hesap kitap yapıp dedikoduyla beslenirler.

BOĞA: Toprak grubunun en uyumlu olan burcu boğadır. Başak burcu ile birbirlerini aynı paydada buluşturarak huzurlu birliktelik yaşatır. Yengeç burcu ile duygularının ortaya çıkmasını sağlayarak romantik bir birliktelik sağlarlar.

OĞLAK: Toprak gruba mensup olan oğlak burcu, sabit düşünceli ve sıkılgandır. Bu özellikleri olmasına rağmen kendisine uyum sağlayacak, karşıt fikirli olmayan olsa da saygı duyan birini ister. Kariyerinde yükselmeyi ve ilerlemeyi seven oğlak burcu, akrep burcuna aşık olacaktır.

BALIK: Hafızası en yüksek burç açık ara balık burcudur. Sevdiğini çok seven, sevmediğini hiç sevmeyen bir karaktere sahiptir. Yaşadığı aşkları da zirvede ve hızlı yaşarlar. Ona ayak uyduracak en iyi burç balık burcudur.

AKREP: Akrep burcu da balık burcu gibi derin ve gizemli yaşantıyı kendilerine çekerler. Rütbeyi ve saygıyı seven akrep burcunun içini en iyi açacak burç oğlak burcudur. Gizemli sessiz tavırlara sahip olan akrep burcu oğlakla çok iyi bir uyum yakalayacaktır.

YENGEÇ: Evcimen ve sevimli kişiliği ile evlenmeye hazır olan yengeç burcu açıkçası herkesle mutlu olabilme potansiyelindedir. Fakat aşkı mizah yeteneği yüksek olan Başak burcunda bulacaktır. Gülmeye ve güldürülmeye bayılır.