Burcuna göre hangi Marvel karakterisin? Astroloji testi hangi Avengers kahramanını temsil ettiğini söylüyor!

Marvel Sinematik Evreni her geçen gün büyümeye devam ediyor. Iron Man, Captain Amerika, Thor, Hulk ve Black Widow gibi saymakla bitmeyecek süper kahramanın yer aldığı Marvel dünyası 7'den 70'e herkesi heyecanlandırıyor. Aşağıdaki testten burcunuzu seçerek hangi Marvel karakterinin sizi temsil ettiğini öğrenebilirsiniz.

Çizgi romanlarla başlayan Marvel dünyası beyazperdeye taşınmasıyla birlikte büyük kitlelere hitap etmeye başladı. Birbirinden farklı süper kahramanların yer aldığı Marvel Sinematik Evreni büyük küçük fark etmeksizin sinema salonlarını doldurmayı başarıyor.

Özellikle birçok süper kahramanın bir arada yer aldığı Avengers filmleri sinema salonlarında gişe rekorları kırdı. Avengers Infınty War ve Avengers End Game ile dünya çapında büyük başarılara imza atan Marvel dünyasında birbirinden farklı süper kahraman bulunuyor.

Iron Man- Spider Man, Captain Amerika ve Thor gibi birçok popüler kahraman bazı burçları temsil ediyor. Aşağıdaki testten burcunuzun hangi Marvel süper kahramanının temsil ettiğini öğrenin!