Burçların en tuhaf özellikleri! 12 burçta da bir gariplik var

Bazı insanlara tuhaf tanımlamasını kullansak da aslında her burç için tuhaf bir özellikten bahsetmek mümkün. Burçların en tuhaf özelliklerini bir araya getirdik. Bazıları tam bir kirli çıkı bazıları ise gizli savaşçı. İşte 12 burç için en tuhaf özellikler...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kendinizin ya da sevdiklerinizin en tuhaf özelliklerini biliyor musunuz? Burçlar size bu konuda fikir verebilir. Astroloji her burç için farklı özellikler olduğunu ifade eder. 12 burç içinde kinci olan da var stratejik olan da... Peki, size göre en tuhaf özelliğiniz ne? İşte burçların en tuhaf özellikleri...

BURÇLARIN EN TUHAF ÖZELLİKLERİ

Koç: Korkusuz Koç burcunun sert dış görünüşünün altında altın bir kalp yatıyor ve sevdiklerini korumak için hiçbir şeyden korkmaz.

Boğa: Boğa, istikrar ve pratiklikle eş anlamlıdır. Boğalar güçlü iş ahlakı ve sağlam temeller oluşturma yetenekleriyle tanınırlar. Finans konusuna metodik bir zihniyetle yaklaşırlar ve genellikle yatırım ve gayrimenkul gibi alanlarda başarılı olurlar. Değerlere olan keskin bakışları ve uzun vadeli planlama tutkularıyla Boğa bireyleri finansal güvenliğin ustalarıdır.

İkizler: İkizler esprili, çekici ve sonsuz meraklıdır. Sosyal ortamlarda başarılı olurlar, hızlı zekaları ve zekâlarıyla konuşmalara zahmetsizce girip çıkarlar. Bununla birlikte, İkizler burcu değişken doğalarıyla da bilinir; çoğu zaman çatışan duygu ve fikirlerin ortasında kalmak için mücadele eder.

Yengeç: Her şeyden mutsuz olan Yengeçler hep bir gel-git içindedir. Onlar gizli savaşçı gibidirler. Sessiz hareket edip büyük çıkış yaparlar.

Aslan: Onun muhteşem dış görünüşünün altında, gururunu ne pahasına olursa olsun savunmaya hazır, vahşi bir dişi aslan yatıyor.

Başak: Başakların en tuhaf özellikleri gereksiz detaylara takılmaları ve temizlik düşkünlükleridir. Sizin hiç önemsemediğiniz bir şey onlar için hayal kırıklığı olabilir.

Terazi: Diplomatik olan Terazilerin en tuhaf özelliği beklenmedik anda parlamalarıdır. Bazen hiç olmayacak bir şeye sinirlenebilirler. Farklı durumlara uyum sağlama konusunda eşsiz bir yeteneğe sahiptir. Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs tarafından yönetilen Teraziler, hayatın her alanında uyum ve dengeye değer verirler. Güçlü adalet ve adalet duyguları, anlaşmazlıkların üstesinden kolaylıkla gelmelerini sağlayarak hem kişisel hem de mesleki ilişkilerde son derece uyumlu olmalarını sağlar.

Akrep: Akrep, tutkularının peşinden gitmek için yoğun odaklanma ve stratejik düşünme gücünden yararlanır. Hisleriyle hiç beklemediğiniz anda sizi şaşırtabilir. Sizin sakladığınız bir şeyi Akrep bir şekilde öğrenir ya da hisseder. Onun şüpheleriyle asla mücadele edemezsiniz ve tam olarak ne düşündüğünü kestiremezsiniz.

Yay: Huzursuz ve maceracı Yaylar her zaman yeni deneyim ararlar. Onları çevrelerindeki dünyayı keşfetmeye iten doyumsuz bir meraka ve bilgiye susuzluğa sahiptirler. Yay burçları, sürekli olarak hayatın anlamını sorgulayan ve yüzeyin ötesinde cevaplar arayan doğa filozoflarıdır. Ancak özgürlük ve bağımsızlığa olan sevgileri bazen onların pervasız veya sorumsuz görünmesine neden olabilir.

Oğlak: Kendilerini hedeflerine doğru iten kararlı bir kararlılığa ve amansız bir çalışma ahlakına sahiptirler. Oğlaklar hayata deneyimli bir mimar gibi yaklaşır ve başarıya giden yolu tuğla tuğla dikkatle hazırlarlar. Keskin bir sorumluluk duygusu ve pragmatik bir zihniyetle, engelleri zarafet ve dayanıklılıkla aşarlar, hırslarının dağını istikrarlı bir şekilde tırmanırlar. Kibirli bir görünümleri vardır.

Kova: Kova, yenilikçi ve eksantrik doğasıyla tanınır. Bu burçta doğan bireyler genellikle zamanlarının ilerisindedirler ve kendi davullarının ritmine göre yürürler. Kovalar, değişim ve ilerleme konusunda derin bir arzuya sahip, doğuştan devrimcilerdir. Alışılmadık ortamlarda gelişirler ve insani amaçlara yönelirler.

Balık: . Canlı bir hayal gücüne sahiptirler ve genellikle sanat, müzik ve şiir gibi yaratıcı uğraşlara ilgi duyarlar. Ruhani doğalarına rağmen Balık burcu şaşırtıcı derecede dirençli olabilir, hayatın iniş ve çıkışlarını zarafet ve şefkatle idare edebilir.