14 Şubat Sevgililer Günü'nde burçlara göre hediye önerileri

14 Şubat 2021 sevgililer günü geldi çattı. Hediyesi hâlâ hazır olmayanlar için burçlara göre hediye önerilerini bir araya getirdik. Kafanız karışıksa ve hâlâ sevdiğiniz kişiye ne hediye alacağınızı bilmiyorsanız bu haberimiz tam size göre. Mor Papatya'ya değerlendirmelerde bulunan Astrolog Nilay Dinç, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel her burcun favori hediyesini anlattı. İşte burca göre hediye önerileri…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

14 Şubat Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Sevgililer Günü hediyesi araştıranlar için burçlara göre hediye önerileri hazırladık. Sevgilinizin neyden hoşlandığını bilmiyorsanız tek yapmanız gereken burcunu öğrenmek. Sosyal medyada binlerce takipçisi olan Astrolog Nilay Dinç ile burçlara göre sevgililer gününe uygun hediyeleri konuştuk. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü hediye önerileri...

KOÇLARA 14 ŞUBATTA HEYECANLI HEDİYELER

Enerjisi yüksek, heyecan ve adrenalin tutkunu bir burç bu nedenle bir koç burcu sevdiğiniz varsa onu mutlu etmek için heyecanlandırmanız gerekiyor. Yönetici gezegeni Marstan dolayı spor, kesici aletler, silahlar, ateş onları temsil eder.

Hediye olarak koç burcu bayan için ateşi güçlendiren bir şömine ya da ateş başında bir yemek romantik olabilir. Bir pırlanta ya da kırmızı taşlı bir yüzük veya kolye de mutlu edebilir. Spor kulübüne üyelik de seçeneklerden biri.

Erkek bir koça hediye almak istiyorsanız yine spor aleti ya da sportif bir kıyafet hediye edilebilirsiniz. Koleksiyoncu bir koç ise çakı ya da bıçak setinden hoşlanıyor olabilir.

BOĞALARA LÜKS VE ESTETİĞE ÖNEM VEREN HEDİYELER

Boğalar rahatına düşkün, lüksü sever ve lezzetli yemeklere hayır demez, tabii mizaç böyle olunca boğalar içinde önereceğimiz hediyeler olacak. Yönetici gezegeni Venüs olduğu için boğalar estetiğe önem verir. Bir boğaya hediye alacaksanız ne olursa olsun estetik zevklerine uyuyor olması onu daha mutlu edecektir.

Kadın boğalar için şık bir restoran ta yemek, bir parfüm ya da şık bir kolyeye bayılacaktır.

Erkek boğa burçları için özellikle lüksü sevdikleri için pahalı bir saate hayır demezler ayrıca evlerinde vakit geçirmeyi sevdikleri için ve rahatlarına düşkün oldukları için kendilerini rahat ettirecek bir eşya, bir masaj aleti ya da konforlu bir eşofman takımı onları mutlu edebilir.

İKİZLERE TEKNOLOJİK HEDİYELER

İkizler burcu çok yönlü olduğu için onlara hediye almakta kolaydır birçok şeye ilgi duymaları hediye almamızı kolaylaştırır. Yönetici gezegeni Merkür olduğu için gezmek, iletişim kurmak, öğrenmek, merakını gidermek onu çok mutlu eder.

Kadın bir ikizler burcuna ilk önereceğimiz seçenek bir teknolojik alet olacaktır. Yeni moda bir telefon, tablet onları havalara uçurabilir. Kadın ya da erkek ikizler fark etmeksizin sosyalleşeceği bir konser bileti, maç bileti, kitap ve seyahat bileti onları mutlu edecektir. Sevgililer gününde baş başa geçirmek yerine tüm sevdikleri ile birlikte geçirmeyi tercih edebilir yapacağınız bir organizasyon onu mutlu edecektir.

YENGEÇLERE ANILARI HATIRLATIN

Duygusallığı ile bilinen yengeçlerin önce ruhunu doyurmanız sonra bir yemeğe çıkarmanız daha iyi olacaktır. Yengeçler evlerine, ailelerine, sıcak yuvalarına düşkündür. Evlerini güzelleştirecek bir aksesuar hediye etmeniz onları mutlu edecektir. Aile yadigârı bir anıyı onarmak, güncellemek onların ruhuna iyi gelecektir. Özellikle saflığın temsili beyaz çiçekler gülle, papatyalar onları mutlu edecektir.

Yengeç kadını için beyaz gül ile verilecek pırlanta ya da inci bir takı ona kendini özel hissettirecektir.

Erkek bir yengeç için güzel bir koku ve anılara çıkacağı eski dostlar ya da aile ile bir davet hoş olacaktır.

ASLANLARI GÖSTERİŞLİ BİR HEDİYE MUTLU EDER

Gösterişi seven bir aslan için sıradan bir hazırlık mutlu etmeyecektir. Yöneticisi Güneş olduğu için bir yıldız gibi parlamak dikkatleri üstlerine toplamayı isteyeceklerdir. Aslan kendine yakışır bir gösterişi bekleyecektir.

Kadın bir aslan için şık marka bir kıyafet ya da tutkunu olduğu makyaj malzemeleri onu mutlu edebileceği gibi imkân varsa en ünlü restoranda bir yemek ayarlayabilirsiniz. Ünlü bir kulüpte eğlenceye de hayır demeyecektir. Kadın aslanlar için çiçek olarak gösterişli bir aranjman yaptırmalı iş yerine göndermelisiniz herkesin hediyeyi görmesi bir aslan için daha tatmin edicidir. Mücevherlere bayılan aslan burçları için gösterişli dikkat çekici bir set ilgilerini çekecektir. En azından taşı dikkat çekecek büyüklükte olması tam aslan ruhuna uygundur.

Erkek aslanlar içinde bir eğlence mekânına rezervasyon, iyi bir gece ve şık bir kol düğmesi ya da takım elbise hoşlarına gidecektir.

BAŞAKLAR İÇİN İŞE YARAR HEDİYE ÖNEMLİ

Titiz, çalışkan, düzenli ve mükemmeliyetçi başaklara 14 Şubat Sevgililer Gününde hediye almak zordur. Yönetici gezegeni Merkür olduğu için Erkek başaklar için bilgisayar gibi teknolojik aletler işine yarayacaktır. Çünkü bir başak için hediyenin işe yarar olması önemlidir. Çok çalıştığı için çalışma masası, koltuğu ya da ışığı yenilenebilir rahat bir ortam hazırlamak onu mutlu edecektir.

Başak kadını için hem telefon ya da bilgisayar hem de kişisel bakım setleri tercih edilebilir. Güzel kokular, duş bakım setleri ya da kişisel bakım setleri bir seçenek olabilir. Bir kıyafet almak istiyorsanız kesinlikle rahat ve sade tercihler yapmalısınız gösteriş ve abartıdan hoşlanmaz asil ve sadelik onun için daha ilgi çekicidir.

TERAZİLER İÇİN HAFİF AMA KALICI BİR HEDİYE OLABİLİR

Estetik, güzellik onun için çok önemlidir ne de olsa yönetici gezegeni Venüs onu estetik değerlere iter. Erkek teraziler için şık bir gömlek ya da jilet gibi bir takım elbise çok etkileyici olabilir. Teraziler için hafif ama kalıcı kokular zevklerine uyacaktır.

Kadın ya da erkek Teraziler olsun dış görünümlerine çok önem verdikleri için spor hayatlarında önemli yer tutar onlara bir kulüp üyeliği ya da estetik bakım merkezlerinden bir paket hediye etmeniz beklentilerini karşılayacaktır.

Kadın teraziler için sadece, güzel alınmış bir çiçek ve zarif bir mücevher özel hissettirecektir. Ayrıca güzelliğe önem veren terazi kadını sevdiği bir markanın makyaj malzemelerine de hayır demeyecektir.

AKREPLER ŞAŞIRTILMAYI BEKLER

Akreplere hediye almak oldukça zordur çünkü en gizemli burçtur kendini yansıtmaz sizin onu çözmenizi ister. Gizemli, etkileyici, ince düşünülmüş hediyeler onları mutlu eder.

Kadın akrepler için alacağınız karanfil veya lavanta özlü parfüm ve kokular etkileyici olabilir. Kırmızı ya da siyah taşlı mücevherler hoşuna gideceği gibi obsidyen taşlı bir takı da etkileyici olacaktır. Yemeğe çıkaracağınız bir akrep kadını için romantik bir müzik ve kırmızı mumlar eşsiz bir enerji katacaktır.

Akrep erkeği için cinsellik önemli, eşinize ayıracağınız özel bir gece bile ona yetebilir. Ayrıca deri aksesuarlar, Güneş gözlüğü veya şık ceket hoşuna gidebilir.

YAYLARA HEDİYE SEÇENEĞİ ÇOK

En eğlenceli, gezgin ve keşif düşkünü bu burç için 14 Şubat Sevgililer Gününde çokça seçenek mevcut. Erkek yaylar gezmeyi seyahati sevdiği için bir uçak bileti ya da şık ve rahat bir spor ayakkabı hediye edebilirsiniz. Bir tur gezisi ya da kamp planı onu havalara uçurabilir. Okumayı seven yaylara bilgi dolu kitaplar da hediye edebilirisiniz.

Yay burcu kadınları farklı kültürleri tanımayı keşfetmeyi sever yurt dışı seyahati ya da yurt içinde farklı kültürlerin mutfaklarında bir yemek organizasyonu mutlu edebilir. Ayrıca entelektüel bilgiden ve etkinliklerden hoşlanacak yaylar için hobi eğitimleri, seminerleri alabilirsiniz. Yoğa ve plates üyelikleri de onu mutlu edecektir.

OĞLAKLARA MANTIKLI HEDİYELER ALIN

Duygularından çok mantığı ile yaşayan Satürn'ün çocukları oğlaklara hediye alırken duygularından çok mantığına kabul ettirmeniz önemli olacaktır. Onlara alacağınız hediye kullanışlı olmalıdır. Kahve seviyor ise en sevdiği kahvelerden bir buket ya da kahve makinası almanız onu daha çok mutlu edecektir.

Erkek ya da kadın oğlaklara sade ve şık çantalar, kaban ve ayakkabılar da mutlu edecektir. Kadın oğlaklar da her kadın gibi mücevherden hoşlanırlar taşlardan ziyade saf altın onları daha tatmin edebilir.

KOVALARA HEDİYE İÇİN ÖZEL TAŞ SEÇİN

Özgürlüğün ve teknolojinin temsili kovalar için kadın ya da erkek hiç fark etmek sizin telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik hediyeler vazgeçilmezdir. Ses sistemi, teleskop gibi birçok seçeneği düşünebilirsiniz.

Astrolojiye ilgi duyan kovalar için doğum harita danışmanlığı ya da eğitimi de alabilir yeni ufuklara kapı açabilirsiniz. Kıyafet almak kovalara çok zordur çünkü ortalamanın dışında farklı bir tarzları vardır. Onlara alacağınız bir şapka, şal ya da kıyafet farklı olmalı özel olmalıdır. Özel taşlara ilgi duyacakları için özel doğal taş dükkânlarından onlara özel bir takı alabilirsiniz.

BALIKLARA HEDİYE DUYGULARA HİTAP ETMELİ

En duygusal, en romantik balık burçları için değerli hediye onların duygularına hitap eden hediyelerdir. Onun için özel olması, hediyenin içeriğinde duygusal bir mesaj olması yetecektir.

Bir görevi yerine getirmekten ziyade onu mutlu etmek için çaba sarf ettiğinizi bilmek ister. Onun adına hayır işlerinde bulunabilirsiniz, ağaç diktirebilirsiniz. Ayakları her daim hassas olan balıklara şık ve rahat ayakkabılar alabilirsiniz. Duygularınızı anlatan bir mektup, bir şiir veya bir video unutulmaz olacaktır. Çiçekleri çok seven balıkları sakın çiçeksiz bırakmayın onu sevmediğinizi düşünebilir. Nergis, yasemin ve gül çok etkileyici olabilir. Çiçek aromalı parfümleri tercih edebilirsiniz.

Erkek balıklar için sandal ağacı kokusu iyi gelecektir. Bir konser, sinema, tiyatro bileti de hoşuna gidecektir.

Haftada 8 kilo verdiren su diyeti nasıl yapılır? İşte su diyetinin detayları