Bunları kahvaltıda tüketen zayıflar! Mankenler tüketip fit kalıyor: Yapması 10 dakika

Birçoğumuzun kahvaltıda önemsemediği besinler aslında zayıflık için bir nimet. Mankenlerin fit kalmasını sağlayan kahvaltılık tariflerini bir araya getirdik.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Zayıflamak için birçok pahalı ürün kullanmak ya da pahalı işlem yaptırmak yerine doğru kahvaltılık ürünlerini tüketebilirsiniz. Çünkü kahvaltıda seçtiğiniz bazı besinler sindirimi kolaylaştırıyor ve zayıflamaya yardımcı oluyor. Hatta birçok manken de fit kalmak için kahvaltıda bu besinleri tüketiyor. İşte zayıflatan kahvaltılıklar...

Avokado Tost

Son dönemlerde çok popüler olan avokadolu tost da sabahları kilo verdiren kahvaltılıklar arasında yer alıyor. Basitçe ekmeğinizi kızartın, herhangi bir çeşit tost veya dilimlenmiş ekmeği kullanabilirsiniz, küçük bir kapta bir avokadoyu çatalla ezin. Karışımı, kişniş, limon, tuz ve karabiber ile kızarmış ekmek diliminin üzerine yayın. Pul biber serperek servis yapın.

Sebzeli Yumurtalı Omlet

Yumurta tok tutan ve kalorisi düşük bir besin. İki veya üç yumurtanın beyazını çırpıp içine biraz da peynir ve domates, mantar gibi sebzeler ekleyerek kısa sürede lezzetli bir omlet yapabilirsiniz.

Siyah modası daima favori! Fahriye Evcen'in ve Yasemin Özilhan'ın siyah çıkarması