Akrep Dolunayı için 5 burç önemli! Kariyerde zirve yapacaklar

Bugünkü Akrep Dolunayı burçları aşk, para ve kariyer açısından etkileyecek. Astrolog Özlem Recep'e göre Akrep Dolunayından dolayı günün şanslı burçları Boğa, Oğlak, Balık, Yengeç ve Koç burcu. Peki, hangi burç ne konuda şanslı? İşte bugünün şanslısı 5 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

24 Nisan Akrep Dolunayı bazı burçları parasal yönden bazılarını kariyer bazılarını da aşk hayatı yönünden etkileyecek. Astrolog Özlem Recep'e göre Akrep Dolunayından dolayı günün şanslı burçları Boğa, Oğlak, Balık, Yengeç ve Koç burcu.

Akrep Dolunayı her burçta farklı yansıyacak. Bazıları kariyerde sürpriz görebilir, bazıları için bu dönem para kazanma dönemi, bazıları için ilişki adına şans demek...

AKREP DOLUNAYININ ŞANSLI GÖRDÜĞÜ 5 BURÇ

Boğa: Sevgili Boğa, iş hayatında sürprizlere hazırlık dönemi. Kariyer hayatında yükselmeye hazırlık yapacaksın. Rakiplerine dikkat etmelisin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, özel hayatınla ilgili şanslı olacağın bir süreci yaşayacaksın. Kalbin yalnızsa 26 Nisan tarihiyle birlikte şansın açılacak. Para enerjinde artıyor. Bu Dolunay herkes yorulurken seni mutlu edecek.

Balık: Sevgili Balık, bu hafta para enerjine dikkat etmelisin. Önemli bir dava, vatandaşlık hakları, devlete girmek için sınavlar, mülakatlar gündeminde olabilir. Hakkında hayırlısıysa Perşembe günüyle birlikte iş kapısı açılabilir.

Yengeç: Sevgili Yengeç, özel hayatın açısından şanslı bir dönemin içerisinden geçeceksin. Bu Dolunay özellikle aşkta uzun zamandır mutsuz olanları mutlu edecek. Küslükler varsa barışılacak ve kavuşulacak gibi görünüyor.

Koç: Sevgili Koç burcu, para enerjin artıyor, ortaklar ve çevren sayesinde para kazanabilirsin. İlişkiler adına büyük bir sınav verebilirsin. Hayattan ne istediğini karar vermelisin.